Megoldódott a moszkvai hosszú asztal titka

2022. február 11. 09:45

Nem Szabó Tímea vagy az összevissza beszélő Márki-Zay Péter találta el az igazságot.

2022. február 11. 09:45
null
Deák Dániel
Deák Dániel

Megoldódott a moszkvai hosszú asztal titka. Nem az amerikai érdekeket képviselő Szabó Tímea vagy az össze-vissza beszélő Márki-Zay Péter találta el az igazságot. Nézzük, miért is kellett ilyen valójában annál a hosszú asztalnál ülnie Orbán Viktornak és Emmanuel Macronnak a Putyinnal folytatott tárgyalások során:

Francia értesülések szerint egy covidost találtak Orbán Viktor stábjában, ezért ültette Putyin a hosszú asztalhoz a magyar miniszterelnököt.

Emmanuel Macron francia elnököt is a hosszú asztalhoz ültették, mivel érkezéskor nem akart PCR-tesztet csináltatni. Állítólag Macron azért utasította vissza a tesztet, mert attól tartott, hogy az orosz titkosszolgálat ilyen módon megszerezhetné a DNS-ét.”

Nyitókép: Deák Dániel Facebook-oldala

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pragmatika
2022. február 11. 19:34
Ezek a szerencsétlenek folyton t.könlövik magukat. Kitalálták, hogy azért hosszú az asztal, hogy Putyin ezzel "alázza" a tárgyaló partnert. :)))) És hogy most OV hú de meg lett alázva. Szórakoztató ez az összefosásos hisztis banda.
öszödibeszéd
2022. február 11. 18:26
A DNS-t meg lehet szerezni egy kihullajtott hajszálból is. Némi nyálmintából szintén. Jellemzően nem kell hozzá vérvétel ;-)
Ildikó99
2022. február 11. 14:31
Miért a Mackron az nem francia ?akkor mi?
Ildikó99
2022. február 11. 14:29
Ha ivott vizet akkor is megvan a poháron a tesztje
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!