Havas Henrik: Hülye voltam

2022. február 06. 11:25

A „tanár úr” az összekeverés miatti bocsánatkérésben is összekevert mindent, amit lehetett.

2022. február 06. 11:25
null

„Hát... Hirtelenjében nem is tudom, hétfőn vagy kedden vettem észre. Az ATV.hu-n, hogy, hát, hibát követtem el” – kezdte meg videós bocsánatkérését Havas Henrik. A videó elkészültének oka az, hogy Havas összekeverte „Bróker Marcsit” és a csengeri örökösnőt, miközben a Mandinert böngészte.

Mondhatni azt is, hogy hülye voltam”

– folytatta az egykori tévés. „Kósa Lajossal kapcsolatban jelent meg a Mandinerben egy cikk, illetve kiderült, hogy nem is Kósa Lajossal kapcsolatban, de ez most teljesen mindegy”.

Ezzel csak az a gond, hogy a „tanár úr”

az összekeverés miatti bocsánatkérésben is összekeverte

Bróker Marcsi és a csengeri örökösnő történetét

A reklámot viszont újfent köszönjük.

Nyitókép: YouTube

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. március 24. 14:13
P.:S.: MÁN TOTÁL LEÉPÜLT A VÉNFASZ, HA RÁJÖN AZ "OLYAN", TÖR-ZÚZ AZAZ ÖN ÉS KÖZVESZÉJJJJJJJES
syphax
2022. március 24. 14:04
A TANÁR ÚR DEMENTIA PRAECOX-BAN ÉS AGGKORI SZKLEROTIKUS SZELLEMI LEÉPÜLTSÉGBEN SENYVED....EZÉÉ' SZOK' OTTHUL A KERTYÉBE NÉHA MUNKÁSMOZGALMI DALOKAT DANOLNI MEG AZ ÚTTŐRŐINDULÓT...AZTAT INTERPRETÁLNI....
gezukácska
2022. március 24. 09:45
Múlt jelen jövő így igaz.
atosportos80
2022. február 08. 14:22
Hülye voltál, hülye vagy, hülye leszel. Szóval nem változott és változik semmi te idióta. Ja szóljál Jusztnak és alkalmazzátok a 69 dolgot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!