Ellenzékiek verekedtek össze Dobrev Klára gyáli fórumán

2022. február 27. 16:17

A verekedést szóváltás és köpködés előzte meg, ami az ellenzéki összefogás vecsési jelöltje, valamint a DK gyáli önkormányzati képviselője között zajlott.

2022. február 27. 16:17
null

Tettlegességig fajuló nézeteltérés alakult ki Dobrev Klára gyáli választási fórumán vasárnap – értesült az Index. A lap információi szerint Fricsovszky-Tóth Péter, a Pest megyei 7. sz. országgyűlési egyéni választókerület ellenzéki jelöltje keveredett konfliktusba Hegymegi Istvánnal, a DK gyáli önkormányzati képviselőjével.

A szóváltást köpködés, majd verekedés követte, amelynek során

Hegymegi István úgy fejbe verte az ellenzéki közös jelöltet, hogy mentőt kellett hívni hozzá.

Fricsovszky-Tóth Péter ezután még részt vett a fórumon Dobrev Klára mellett, majd maga ment be a kórházba.

A vecsési központú választókerületben az ellenzéki pártok jelöltjeként induló Fricsovszky-Tóth Péternek – aki jelezte, megválasztása esetén a Jobbik frakciójában szeretne politizálni – az Index értesülései szerint már korábban is konfliktusokkal terhelt volt a viszonya a gyáli DK-s politikussal.

Fotó: Facebook

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rizsa
2022. február 28. 15:55
Oly szép ez az együtműködés.
galancza
2022. február 28. 12:06
fletóné,makizaj, stb állandóan a szeretetről pofázik és a Fideszt vádolják gyűlölködéssel, miközben a balos-ballikos koalíció tagja i egymást is gyűlölik.És ugyebár ők a toleranciát,liberalizmus,humanizmust, demokráciát képviselik.....ja, nem.....mit szóltok ehhez "kedves" balos-ballikos patkányok?
airmax
2022. február 28. 09:20
Minden pofon jó helyre megy... :)
elfújta az ellenszél
2022. február 27. 22:52
Csak annyi történt, hogy fellebbent a függöny egy pillanatra a kulisszákről. Eddig is ezt csinálták, csak verbálisan és zárt ajtók mögött
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!