A Honvéd új igazolása egy ghánai törzs királyának a fia

2022. február 19. 20:57

„Gyermekkoromban mindenki Hercegnek szólított” – mesélte Mohammed Kadiri.

2022. február 19. 20:57
null

A Budapest Honvéd a minap bejelentette, hogy szerződtette a belső védőként és védekező középpályásként is bevethető ghánai Mohammed Kadiri, aki a Dinamo Kijevtől kölcsönbe érkezett Kispestre.

A dolog érdekessége, hogy Kadiri egy király fia, egészen pontosan a ghánai Tamale tartomány királyának leszármazottja.

Gyermekkoromban mindenki Hercegnek szólított. Igazából egész nap aludhatnék és élhetnék édesapám pénzéből, de én nem szerettem volna senkitől függeni, saját utamat akartam járni. Apukámnak köszönhetően soha semmiben nem szenvedtem hiányt, de pontosan tudom, mi a szegénység. Minden évben hazamegyek Ghánába, és segítek a rászorulóknak. A szegénység nagy probléma, mi pedig a testvéreimmel és a barátaimmal segítünk a nehéz sorsú gyermekeknek” – nyilatkozta korábban a Dinamo Kijev hivatalos oldalának Mohammed Kadiri. „Az Iphone-om a legdrágább cuccom, édesapám vett nekem autót, de azt anyukámnak ajándékoztam. Apukám nem kényszerítette rám akaratát, így fiatalkoromban vízvezeték-szerelő voltam, egy technikumban tanultam is a szakmát. Később aztán mégis futballista vált belőlem, akárcsak legidősebb bátyámból és legfiatalabb öcsémből. Utóbbi a legtehetségesebb közülünk” – nyilatkozta a színesbőrű futballista.

(MTI, hajdupress.hu)

Nyitókép forrása: honvedfc.hu   

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lami
2022. február 20. 09:10
Minek van az akadémia? Külföldről hoznak ide játékost
mucsay
2022. február 20. 08:21
már poénkodni sincs kedvem
kizökkentidő
2022. február 20. 07:43
Szerintem a migránsok nagyobb eséllyel jutnának be Európába labdarúgónak öltözve.
darázs
2022. február 20. 06:35
látom megint azoknak a legnagyobb a szája akiknek egy piros aranyos szendvics az életműve
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!