Rektor lehet Trócsányi László

2022. január 05. 18:28

Egyházi fenntartású egyetem élére kerülhet a volt igazságügyminiszter.

2022. január 05. 18:28
null

Trócsányi Lászlót javasolja a Károli Gáspár Református Egyetem rektorának a Magyarországi Református Egyház vezetése – közölte a felsőoktatási intézmény szerdán az MTI-vel.

Azt írták, hogy Trócsányi László egyetemi tanár, fideszes európai parlamenti képviselő rektori kinevezését kezdeményezi a felsőoktatási intézmény élére a köztársasági elnöknél a református egyház. Ezt az egyetem szenátusa jelentette be, egyetértésben az egyház zsinata és annak lelkészi elnöke, Balog Zoltán püspök javaslatával – közölték.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2022. január 05. 22:06
Ha már államfő nem, mert nemileg alkalmatlan a pozícióra.
koronaszepe
2022. január 05. 21:29
Szóba került, mint EU biztos, majd mint köztársasági elnök, most rektor, a végén simán nyugdíjazzák...
kálmi
2022. január 05. 20:05
Nagyszerű. Minden szempontból a megfelelő nagy tudású, felkészült embert találták meg. Kedvenc politikusaim egyike. Bármeddig el tudnám hallgatni .
Gyzoltan
2022. január 05. 19:56
Bár írtam, hogy áprilisig igyekszem magam kordában tartani a kritikáimat illetően, de ez fájdalmasan nehéz... Szelíden, visszafogottan vélem, hogy jó, hogy Trócsányi nem autókereskedő, kitől, nemhogy használt, de tőle, új kocsit sem vásárolnék... -elnézően eltekintek a magyarázattól...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!