Osztrák határőrre lőtt egy embercsempész, a TEK is kivonult a helyszínre

2022. január 17. 14:02

Az embercsempész tizennégy, magát szír állampolgárnak mondó migránst szállított.

2022. január 17. 14:02
null

Magyar oldalról rálőtt egy osztrák határőrre egy embercsempész hétfő reggel, majd a szentpéterfai régi határőr laktanyában keresett magának menedéket – írja a Vaol.hu. A Terrorelhárítási Központ körbevette az épületet.

A helyi lap meg nem erősített információi szerint nem egyedül, hanem társával együtt bújt el az embercsempész. Úgy tudják, nemsokára osztrák oldalról érkezik egy drón is, ami segítheti az elfogást.

Az akció közben horogra akadt egy másik, moldáv embercsempész is, akinek magyar forgalmi rendszámmal ellátott Reanult-jából tizennégy, magát szír állampolgárnak valló embert szállítottak ki. Ezzel az esettel kapcsolatban a rendőrség már hivatalosan is kommunikált: a férfival szemben – őrizetbe vétele mellett – embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indul.

Nyitókép: MTI / Koszticsák Szilárd. Illusztráció.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2022. január 17. 19:42
Afgánoknál nem véletlen ott hagyott amerikai fegyverek az eu határnál megjelentek . Amerika tudja hogy az afgánok eu felé menetelnek , ezért a fegyverkészletét nem vitte haza , hanem Európa ellen titkos felfegyverkezést hajtott végre.
Bitrex®
2022. január 17. 17:35
A tizenkét afgán már beadta menedékkérelmét Ausztriában. 2021-ben 31.000 menedékkérő érkezett Ausztriába, plusz családegyesítések.... Tu felix Austria nube
I_Isti
2022. január 17. 16:00
Remélem nagyon hamar megadja magát.
critical man
2022. január 17. 15:38
Mindenképpen fegyveres összetűzést akarnak kiprovokálni a választások előtt. Majd a fegyvertelen migránsok mögül fogják lőni az embercsempészek a határőröket. Lehet több lesz a nő is köztük, mert kell a címlapra a halott nő. Ha a határőrök nem lőnek le senkit, akkor majd lelövik ők, és majd a Soros fotósok megoldják a többit, mint a vasúti sínes esetben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!