Ráczné Földi Judit: A baloldali pártok beengednék az LMBTQ-propagandát az iskolákba

2022. január 12. 11:06

A DK elnökségi tagja az ATV reggeli műsorában megerősítette, hogy az ellenzéki pártok közösen kiálltak már és a jövőben is kiállnak az LMBTQ-jogok mellett.

2022. január 12. 11:06
null

Az ATV Start vendége volt a napokban Ráczné Földi Judit, a DK elnökségi tagja, aki gyakorlatilag megerősítette: a baloldali pártok már megállapodtak abban, hogy beengednék az LMBTQ-propagandát az iskolákba.

Az egyik műsorvezető ugyanis a Magyar Nemzet egyik aznapi cikkére – amelynek az „LMBTQ-lobbisták készítik a baloldal programját” volt a címe – hivatkozott, s idézett az írásból (a videón 3:25-től). Ebben az szerepel, hogy olyan szakpolitikai javaslatokat emel be az ellenzék ebben a témakörben, aminek értelmében például a megfelelő szexuális felvilágosítást biztosítanák az iskolákban, érzékenyítenék a pedagógusokat. Emellett biztosítanák a nem- és névváltoztatás jogát a transzneműek számára, egészségügyi szakembereknek pedig továbbképzést és érzékenyítő programokat.

„Ez kompromittáló vagy valóban ez van, hogy az ellenzék igen is kiáll ezekért a jogokért és például az érzékenyítésért, felvilágosításért” – tette fel a kérdést a műsorvezető..

Ráczné Földi Judit erre azt mondta, „Hát azt gondolom, hogy az ellenzéki pártok közösen kiálltak már ezek mellett a jogok mellett”. Ugyanakkor azt cáfolta, hogy az óvodásokat és bölcsődéseket szeretnékahogy fogalmazott a DK-s politikusátképezni, átnevelni.

 

 

 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2022. január 14. 00:55
Öveket becsatolni , ha a képet is megnézné valaki... https://www.valaszonline.hu/2021/09/28/dk-jobbik-koalicio-raczne-foldi-judit-elovalasztas-offshore-etikai-bizottsag-nyomozasshore-ugyben/
ValakiValahonnan
2022. január 13. 03:56
Szinte lehetett érezni a sorozatos nemváltásokat és becsinálásokat a kényes kérdés feszegetése közben. Hányinger ...
monuskaroly
2022. január 12. 15:40
Kinek volt ez kétséges?
matykox
2022. január 12. 15:12
Milyen nem létező "LMBTQ jogok" mellett kardoskodik ez a rühös dekás?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!