Márki-Zay Gyurcsányról: Azt, hogy ki a kapitány, ő mondja meg

2022. január 04. 16:21

A baloldal miniszterelnök-jelöltje elmondta, hogy bár nem tart tőle, biztosan le tudja őt váltani a Demokratikus Koalíció elnöke.

2022. január 04. 16:21
null

Márki-Zay Pétert a Pesti TV riportere, Bohár Dániel kérdezte Gyurcsány Ferencről. A miniszterelnök-jelölt arról beszélt, hogy bár nem tart tőle, de biztosan le tudja őt váltani a Demokratikus Koalíció elnöke.

Azt, hogy ki a kapitány, azt ő mondja meg”

– válaszolta a riporter azon kérdésére, hogy a DK-elnök mondja-e meg, ki a főnök a baloldalon.

Márki-Zay Péter beismerését itt tekintheti meg:

*** 

Gyurcsány: Azt kérte tőlem Márki-Zay, hogy ne kampányoljak

A DK elnöke posztjában azt ígéri, hogy így fog tenni. A volt miniszterelnök szerint egyébként jó hangulatú volt a találkozó. Bővebben is érdekel... 

Nyitókép: Facebook 

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agnieszka
2022. január 24. 09:01
Már csak két és fél hónap, és bárki, még a márki is megbetegedhet, de nem hiszem, h. elővennék a bájos, ízléses, ösztönös természetességgel mozgó, kellemes hangú Populisszimát. Szerintem nem hozna ő több szavazatot az egybesült ellenzéknek, mint a jó márki. Viszont a demokrácia ünnep előválasztás csak Populisszima felvezetését hozhatná. Lesznek rágalmak, hamis videók, érdekességeket fognak keríteni és teríteni. Az ország önvédelmi ösztöne lesz tesztelve ápr. 3-án.
márkinemkell
2022. január 05. 10:50
belerúg, kimagyaráz, belerúg, kimagyaráz, belerúg, kimagyaráz, belerúg, kimagyaráz, belerúg, kimagyaráz, belerúg, kimagyaráz, belerúg, kimagyaráz, belerúg, kimagyaráz, belerúg, kimagyaráz, belerúg, kimagyaráz, belerúg, kimagyaráz, belerúg, kimagyaráz, belerúg, kimagyaráz, belerúg, kimagyaráz, belerúg, kimagyaráz, belerúg, kimagyaráz,belerúg, kimagyaráz, belerúg, kimagyaráz,belerúg, kimagyaráz, belerúg, kimagyaráz, ez valami perverzió????
kikicsoda
2022. január 05. 01:18
Tehát, feri király kinevezi a kapitányt. Ez, kérem a demokrácia meg a jogállamiság csúcsa, maga a kikristályosodott népakarat!
Rocktoberi
2022. január 04. 22:59
A Böszme két esetben hajtja el Makit. Ha nyer vagy ha nem nyer. Utóbbira nem lehetne fogadást kötni a kis nyeremény miatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!