Ez a magyar nacionalizmus útja

2022. január 05. 21:38

A magyar befogadó fajta és bárki lehet az. Viszonylag egyszerű annak lenni. És érdemes is. Csak nem kell beleájulni az aktuális birodalmi megszálló rohadék valagába.

2022. január 05. 21:38
null
Megadja Gábor
Megadja Gábor

„Adalék a német-ellenességhez.

Anyám anyai ága full német. Volt is a családban, aki elkezdett rajongani a nagynémet lófaszért. A dédnagyapám nem. A negyvenes évek elején a népszámlálás során magyarnak vallotta magát és tüntetőleg zsidókkal barátkozott. Majd a megszállás során nem volt hajlandó tolmácsolni a megszálló németeknek, pedig anyanyelvi német volt. (És igen, mentett is zsidót.)

Lehet így is.

A magyar befogadó fajta és bárki lehet az. Viszonylag egyszerű annak lenni. És érdemes is. Csak nem kell beleájulni az aktuális birodalmi megszálló rohadék valagába.

Ezt a mintát érdemes követni. Ez a magyar nacionalizmus útja és más értelmes út nincs.”

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2022. január 06. 18:12
TISZTA ÍRÁS! TISZTELET ÉRTE! ((((('947-1989.között is lehetett hasonlóan élni!/ A gerinc nem disznószar !!!)))))
mamarizsa
2022. január 06. 11:54
Befogadó? A sváb nagymamát kitelepítettétek, a tót rokonságot addig vegzáltátok pl. az 1907-es Lex Apponyival, hogy hazát váltottak, a zsidó szomszédot meg faji törvényekkel, feljelentgetéssel, majd a gázkamrákba küldéssel jutalmaztátok, amiért megteremtették a polgárosodást. Ez a magyar. Ideje lenne, ha 100 évvel később is, de az önvizsgálatnak. Igaz, akkor az Orbán-félék a hatalom közelében se lennének.
nyugatiszél
2022. január 06. 09:37
Békés, Megadja... most ez van kiadva a Központból januári feladatként, hogy utáljuk a németeket?
kulszek
2022. január 06. 02:22
Ez már beszéd! Egyetértek, de csak nagyvonalakban. Mert az idegen érdekek kiszolgálása után a legnagyobb gondot az ideológiájuk átvétele, majmolása jelenti. Jelen esetben a szülőföldedhez és népedhez való ragaszkodás még nem jelenti ugyanazt mint a francia "nationalisme"! Szóval ha még egyszer az egészséges hazafiságot nacionalizmusnak bélyegzed, akkor beígérek neked egy maflást!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!