Koronavírusos lett Márki-Zay Péter

2022. január 19. 11:16

„Itthonról folytatom a munkát, dolgozom a kormányváltáson” – írta közösségi oldalán a baloldal miniszterelnök-jelöltje.

2022. január 19. 11:16
null

„Senki nem mondta, hogy könnyű lesz. Hogy nem lesznek váratlan nehézségek és kiszámíthatatlan problémák. Ma reggel kiderült, hogy elkaptam a koronavírust. Tegnap este az ATV székházában, a stúdióba lépés előtt testhőmérsékletet mértek, akkor még minden rendben volt. Hajnalban éreztem, hogy kicsit kapar a torkom, ezért elvégeztem egy tesztet. Pozitív lett” 

– írta Facebook-bejegyzésében Márki-Zay Péter, aki azt is hangsúlyozta: jól van és három oltással a szervezetében csak enyhe megfázásos tünetei vannak. A baloldal miniszterelnök-jelöltje minden külső programot lemondott, karanténba vonult és otthonról folytatja a munkát.

„Öt nap múlva egy negatív teszt birtokában újrakezdhetem az országjárást. Mindenkit arra kérek, hogy vigyázzunk egymásra! Távolságtartással, maszkviseléssel, gyakori kézmosással! Ha összefogunk, ha fegyelmezettek vagyunk, ezt a járványt is legyőzzük. Csak felfelé!” – zárja bejegyzését Márki-Zay.

Nyitókép: John Thys / AFP

Összesen 295 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2022. január 20. 11:01
Kézműves kormányváltás. :-)
12.7 mm
2022. január 20. 09:44
Meg-e marad?
ormányos csillós
2022. január 20. 07:40
Az évszázad drámája. Ilyen mikor lesújt a "halálos vírus": torokkaparás :D különösen a balliberális háromszor oltottak fogékonyak rá.
Romoló
2022. január 20. 06:44
Hangtompítós gumiszobát kapott a szeretteitől kényszer beutalóval, a kulcsot meg eldobták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!