Most akár hárommilió forintot is nyerhet a KINCS pályázatán

2022. január 31. 14:06

Szépirodalmi vagy tudományos pályaműveket vár legújabb pályázatára a Kopp Mária Intézet.

2022. január 31. 14:06
null

Kopp Mária és Skrabski Árpád A boldogságkeresés útjai és útvesztői című könyvéhez, illetve a magyarok lelki állapotát vizsgáló Hungarostudy 2021 kutatás témaköreihez kapcsolódó műveket vár a Kopp Mária Intézet legújabb pályázatára, amelynek összdíjazása 3 millió forint.

Szépirodalmi alkotás esetében műfaji megkötés nélkül olyan írásokat vár a KINCS, amelyek megragadják a boldogság, a lelki egészség, a társas támogatás kapcsolódását a családok és a közösségek világához. Tudományos pályamunka esetén pedig elméleti vagy empirikus eredményeket bemutató tanulmányokat várnak.

A pályázatokat szakmai zsűri bírálja el, amelynek elnöke Prof. Dr. Aczél Petra, a Budapesti Corvinus Egyetem Kommunikáció és Szociológia Intézetének igazgatója. A szépirodalmi írásokat Schäffer Erzsébet Pulitzer-díjas újságíró és Krúdy Tamás újságíró értékelik.  A tudományos pályamunkákat Prof. Dr. Purebl György, a SE Magatartástudományi Intézetének igazgatója és Dr. Engler Ágnes, a KINCS tudományos elnökhelyettese bírálják.

(MTI)

Nyitókép: koppmariaintezet.hu
 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!