Megvan az ISZOMM államfőjelöltje

2022. január 08. 07:52

Pál Éva bízik abban, hogy az ellenzék parlamenti képviselői felsorakoznak mögé, mert, mint mondta, az ISZOMM „nemzeti egységet” képvisel.

2022. január 08. 07:52
null

Az ATV Egyenes beszéd péntek esti vendége Pál Éva és Szanyi Tibor volt, ahol bejelentették: megvan az ISZOMM államfőjelöltje.

„Nemzeti egység”, „Göncz Árpi bácsi”

Pál Éva abban bízik, hogy az ellenzék parlamenti képviselői (mivel saját jelöltjük nincs a köztársasági elnöki posztra) felsorakoznak majd mögé, mert, mint mondta, az ISZOMM „nemzeti egységet” képvisel. Arra a kérdésre, hogy miért Pál Éva teremtené meg ezt a nemzeti egységet, a jelölt felemlegette „Göncz Árpi bácsit”, akit „élettapasztalata egy szerethető emberré tett”. 

Szanyi Tibor a műsorban a Novák Katalint érintő ellenzéki kritikákra is utalva azt mondta: nem volt olyan köztársasági elnök, aki ne lett volna valamilyen párt jelöltje. Mint mondta, Pál Éva mögött már felsorakozott egy szavazó, Székely Sándor képében, további 39 voksot szeretnének még begyűjteni az ellenzéki politikusoktól. 

Nyitókép: atv.hu

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2022. január 10. 16:46
Szanyi nem más mint Kupa Mihály , dk ellen beszél kormány szemében nyájaskodik , Gyurcsánynak szavazatokat gyűjt . ALJAS AKKOR A LEGVESZÉLYESEBB AMIKOR NYÁJASKODIK . SZANYI VOLT AZ AKI KIJELENTETTE ,, ORBÁNNÉ. ELLIK ,, ORBÁNNÉ ÖTÖDIK GYEREKÉVEL TERHES VOLT . SZANYI A KAKUKK TOJÁS.
Burmin
2022. január 08. 19:42
Neotonos. Ki is futtatta a Neotont és Csepit ? Na Szanyi és Pál... Elment ennek a nőnek az esze...
roughneck
2022. január 08. 18:30
Pal Evi azert lenne jobb koztarsasagi elnoknek, mert sokkal szebben enekel mint Novak Katalin!
NTLLK
2022. január 08. 17:33
Ezt most már egyszerűen nem hiszem el! Ez a paródia paródiája!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!