Elkezdődött a pozícióosztogatás: Hadházy maga jelentette be, hogy miniszter lesz, ha győz a baloldal

2022. január 23. 22:11

Ezt Márki-Zay Péterrel is megbeszélte.

2022. január 23. 22:11
null

A Partizán új, politikusinterjú-sorozatának vasárnap esti adásában mondta el Hadházy Ákos, hogy ellenzéki győzelem esetén miniszter lesz. Elmondása szerint minderre Márki-Zay Péter kérte fel, a megállapodásuk szerint tárca nélküli miniszterként a korrupciós ügyek tartoznának alá.

Hadházy az általa irányítandó szervezetet Korrupcióellenes Hivatalként emlegette.Elképzelése szerint az egyedi ügyekben az új hivatal nem nyomozhat majd, de az állami dokumentumokba, szerződésekbe betekintést nyerhet és beszámoltathatja a korrupciós ügyek kinyomozására felhatalmazott bűnüldöző szerveket.

Abban igazuk van,  [ mármint a Hadházy által propagandistának nevezett jobboldali újságíróknak - a szerk.] hogy ezt előbb meg kell nyerni” – tette hozzá Hadházy Ákos.

A teljes beszélgetés itt megtekinthető:

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pitypangocska
2022. január 26. 12:20
Ilyen arccal igazságügy miniszter? :DDDDD
Felix Leiter
2022. január 24. 19:16
Azt is mondhatta volna, hogy "akkor leszek miniszter, amikor a Gina dalol..." Meg hát lófaszügyi miniszterre nincs is szükség.
Dezsőke
2022. január 24. 14:02
ja, szupi bitbull vagy koma, szerintem az fidesz is alkalmazna a korrupciós minisztérium minisztereként...
Venn
2022. január 24. 10:34
A LÓNAK A F......T!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!