Novák Katalin államfőjelöltségéről ír lapunkba Martonyi János

2022. január 06. 09:54

Külügyminiszteri leköszönése óta most először ír közéleti témában Martonyi János.

2022. január 06. 09:54
null

Mit érhet el egy kedves magyar mosoly az egymásnak feszülő szuperhatalmak, az egyre tökéletesebb nukleáris és hagyományos fegyverek, a mozgósítások és csapat­összevonások, a háborúk, forradalmak és államcsínyek, az éhínségek, járványok és válságok, a globális kockázatok és a mindezek által felerősített népmozgások egyre veszélyesebb világában? Talán többet, mint gondolnánk” írja Martonyi János, a csütörtökön megjelent Mandiner hetilapban.

Most lenne egy alkalom, hogy ebben a bizalomhiányos világban bizalmat adjunk valakinek, aki mindannyiunké lehetne”

– fogalmaz Magyarország korábbi külügyminisztere az „Aki a miénk” című írásában.

Martonyi János teljes írását ide kattintva olvashatják előfizetőink.

 

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
De Molay
2022. január 06. 11:56
Ez az egész nem ér meg ennyi szót. Magyarországon a közt. elnök súlytalan. Jó, visszaküldheti megfontolásra a törvényt. Meg is történt. Megfontolta a parlament, majd kétharmados többséggel újra megszavazta és ezzel hatályba lépett. Kész. Ádert azon kívül, hogy horgászott, meg Szilveszterkor beszélt mikor láttátok? Mondjuk minek is. A hölgy ügyes választás, már valahol leírtam, az emberarcú orbánizmus.
fsandors
2022. január 06. 11:43
Kedves nick89, Figyelmedbe ajánlom a következő linket: https://ted.europa.eu/udl?uri=TED:NOTICE:4303-2022:TEXT:HU:HTML&src=0 Az általad említett közbeszerzés TELJES leírása található itt. Az 5 332 061 322.00 HUF nettó értékű közbeszerzés nem csak az 1 db zászlórúd kivitelezésére vonatkozik, hanem a Citadella falrendszerének restaurálására. Arról pedig, hogy egy kb. 270 m hosszú, 50 m széles és közel 10 m magas fallal körülvett erőd falain tervezett munka ennyiért túlárazott-e csak a részletes költségvetés ismeretében lehet véleményt mondani. (Bocs, hogy én sem a témához szóltam hozzá)
counter-revolution
2022. január 06. 11:36
Magasdi, Marosvásárhelyi, Martonyi. Sok neved volt neked is...
csjanos
2022. január 06. 11:24
....HAJRÁ KATA...HAJRÁ MAGYAROK...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!