Ha meg akarod nézni Márki-Zay kampányelszámolását, jelszót kér az oldal

2022. január 31. 21:08

„Ez a tartalom jelszóval védett. Megtekintéséhez meg kell adni a jelszót.”

2022. január 31. 21:08
null

Márki-Zay Péter 2020–2021. novemberi kampányelszámolását nem lehet még megtekinteni a weboldalán. Mikor rákattint az érdeklődő a „2020–2021. november” (avagy az előválasztási kampányt magába foglaló időszak) linkjére a „Kampányelszámolások” menüpontban, ez a kép fogadja:

Márki-Zay Péter kampányelszámolását ezen a linken tudja nem megtekinteni.

Kapcsolódó

Korábban Márki-Zay Péter kamerák előtt beszélt arról, hogy borítékban kapja a kampánypénzt:

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mussinger
2023. október 06. 11:46
Sagittis elementum et donec ullamcorper. Nisl facilisi tincidunt sed in pulvinar egestas. Sed ut ornare sit sit nam aliquet nisi aliquet. Vel tellus risus aliquet rhoncus mi. Dolor ut morbi scelerisque at quis risus lobortis viverra ut. Turpis lorem morbi vitae at. At sagittis risus bibendum a vel id nunc. Integer viverra nibh ut convallis pharetra. Enim nunc condimentum facilisi eu. Nulla arcu volutpat condimentum faucibus senectus mi. Porta at massa nullam turpis viverra nunc augue pellentesque viverra. Blandit lacus fermentum ut gravida pharetra turpis diam ut id. Iaculis nunc vitae nibh bibendum in mauris quis. Adipiscing vestibulum sit feugiat aliquam. At justo at diam felis elementum est id. Molestie pellentesque enim amet aliquet. Eu sed sagittis ac faucibus massa donec elit molestie enim. Volutpat lectus.
józan paraszti ész
2022. február 01. 11:43
De, például vér ciki, " a piros volt a paradicsom..." , de működik. Mit csináljunk ha az értelmi fogyatékosok is szavazati joggal rendelkeznek, és a többség szavazata dönt? A marketing az nem művészet érték szempontból, hanem eredmény szempont van csak. És sajnos ma már a politika is csak az, már mint marketing. Lásd Portugál választások, az esélytelen szocik (bár azok komcsik azt hiszem) hazudtak egy orbitálisat ( 4 napos munkahét) és vert helyzetből hatalmasat nyertek. 2006-ban állítólag gyurcsány a vitában legyőzte Orbánt (bár én nem úgy láttam), mivel is. Hatalmas hazugság halmazzal, és akkor nullázta le a politikai színvonalat. A választás arról szól, hogy nyer vagy nem nyer. Most ha a gyurcsány nyerne tönkretennék az országot, minden eszközzel meg kell ezt akadályozni. Nincs más lehetőség. Vagy az Orbán vagy a gyurcsány, aki még a saját tábora szerint sem tudna normálisan kormányozni. De hát vannak szép számmal akik még az országot is feláldoznák, hogy ne "lophasson" az Orbán. Makit nem kell kiforgatni, Oszkó jól látta az első pillanatban, ez egy futóbolond. Egy porszívóügynök, azt jól kitanulta, vagyis inkább jól beidomították. Semmiről nincs egy értelmes önálló gondolata, bár tök mindegy, mert ha nyerne akkor is csak egy két lábon járó aláírás bélyegző lenne, mert a félnótás döntene mindenben. Ha egyáltalán nem tennék a süllyesztőbe április 4-én. Az egészségügyben magánosítást akar? Igen. Felakarja forgatni az egészségbiztosítás rendszerét? Igen. India szemműtéttel vagy mivel? Nem tudni. Mit kell ezen kiforgatni? Rezsi csökkentést meg akarja szüntetni? Nem mondja ő. Részletesebben, nem mindenkinél. Kinél akarja? Nem tudni. Mit kell ezen kiforgatni? Megakarja szüntetni a kerítést? Nem, mondja ő. Védeni akarja a határt? Nem tudni (a kerítés élőerejű védelem nélkül semmit nem ér). Be akarja engedni a migránsokat. Nem, mert jönnek maguktól. De elfogadja, hogy itt legyenek. Mit kell ezen kiforgatni? Bónusz: a kommunisták, azaz az ő (szereti a Gulyás Marcit, mert kommunista, ezt ő mondta a saját szájával) egyetlen szavát sem lehet elhinni, ez történelmi tapasztalat.
Hunyadi Mátyás
2022. február 01. 09:40
Miért? Kiét lehet szabadon megtekinteni? Nem szégyellitek magatokat?
kesztió
2022. február 01. 08:04
Amikor egy oldal MÉG jelszót kér, egy internetezésben kicsit is járatos személy első gondolata, hogy az oldal még NINCS KÉSZEN a nagyközönség számára. Úgyhogy ez szánalmas volt, fiúk. Amúgy a két szekértábor között az egyik nagy különbség az, hogy amikor pl. a baloldal fut lyukra (vö. bajai videó, Németh Athina és a többi), ők legalább úgy tesznek, mintha szégyellnék magukat. A jobboldalról viszont szeme se rebben a társaságnak, tovább nyomatják a mantrát és ugyanúgy anyáznak, mintha mi sem történt volna. Tessék csak végigolvasni a kommenteket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!