Hódmezővásárhelyi képviselő: Márki-Zay Péter nem mondott igazat

2022. január 15. 09:00

Cseri Tamás cáfolta a baloldali kormányfőjelöltet.

2022. január 15. 09:00
null

A héten Márki-Zay Péter is vendége volt az Egyenes beszéd című műsornak. Ebben többek között arról beszélt, a hozzá lojális hódmezővásárhelyi közgyűlési többség leszavazta az ellene benyújtott méltatlan-sági indítványt. A város első embere azt is állította, hogy a helyi képviselő-testület a jelenlegi a ciklusban is mindig így tett, legyen szó bármilyen pártállású politikus érintettségéről – írja Promenad24.

Csakhogy Cseri Tamás, a Fidesz-KDNP helyi képviselője cáfolta Márki-Zay utóbbi kijelentését.

Felhívta a figyelmet, őt méltatlannak szavazta meg a grémium baloldali többsége, így az ellenzéki miniszterelnök-jelölt is, a jobboldali politikusnak pedig bírósági úton kellett „megvédenie igazát és mandátumát”, hiszen a Városháza egészen a Kúriáig vitte az ügyet.

Kép forrása: Atv-videó

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Imre Debrecen
2022. január 16. 20:43
De, azért mégis elképesztő, hogy ezek, nem egy építőjellegű kormányprogrammal akarnak hatalomra kerülni(vagy legalább részben ezzel), hanem, csak a csúsztatásokkal, a féligazságokkal, a minősítésekkel és sértegetésekkel fűszerezett libsi-bolsi propagandájukkal és külföldi segítséggel ,akarnak választást nyerni. És "éleslátású" követőik, egy része, ezt észre sem veszi és egy másik részét, egyáltalán nem zavarja, amikor leadják szavazataikat, a libsi-bolsi "ellenzékünkre"!!
amca
2022. január 16. 19:50
1 a szerencsénk,a moschlékkal. Márki Majmun az etalon,0.000 Kari Getzy mínusz 10% Dobrudja Klára ,mínusz 20 % Jakab PIG,mínusz 80% Fegyőröööööör,mínusz 200 % Kunhajmi= értékelhetelen.
navis praetoria
2022. január 16. 19:12
"Márki-Zay Péter nem mondott igazat" Ez nem hír. Ez olyan, mint "a kutya megharapta a postást". A hír az lenne, ha igazat mondana.
balbako_
2022. január 16. 17:39
Egy pszichopata hazudozik, mi ebben a különös?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!