Bayer Zsolt Péterfi Juditról: Eső után köpönyeg

2022. január 08. 12:25

Közösségi oldalán kommentálta a publicista, hogy Márki-Zaynak új sajtófőnöke lett.

2022. január 08. 12:25
null

Miképp arról mi is beszámoltunk, Péterfi Judit korábbi ATV-s műsorvezető személyében új sajtófőnöke lett Márki-Zay Péternek. Hivatalos közösségi oldalán Bayer Zsolt is kommentálta a hírt: 

Márki-Zay Péter kapott maga mellé egy gardedámot. Hogy mondják ezt a magyarok? Eső után köpönyeg...”

A napokban futott végig a sajtón a jelenet, amikor is Márki-Zayt egy sajtótájékoztatón a hetedik frakcióról kérdezték volna. „Én szívesen válaszolok, de a Judit itt azt mondja, hogy a témához ragaszkodunk” A jelenetet követően Márki-Zay Péter kínosan mosolyogva még egyszer megkérdezte, válaszolhat-e, de sajtófőnöke nem engedte meg.

Sajtófőnöke mondja meg Márki-Zaynak, milyen témában nyilatkozhat

Márki-Zay szeretett volna, de nem válaszolhatott egy szerdai sajtótájékoztatón feltett kérdésre. Bővebben is érdekel...

Nyitókép: YouTube 

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. január 09. 19:17
Városi ember kutyát tart. Judit is. Maki Majmunnak hívják. Öleb.
aldasban es hitben elve
2022. január 09. 12:46
Azon csodálkozom, hogy van még ember, aki Mzp-en csodálkozik. Lesz ilyen, de ennek még nincs itt az ideje. Örülnék, ha nem lenne igazam, mert a libsik cirkuszabol nagyon kezd elég lenni, mégis egyre az az érzésem, hogy a megbízói által rábízott szerepet eljátszotta ugyan, de áprilisig fog még jönni részükről a soros és az európai nemzetgyilkosok megbízásából olyan "meglepetés", amin tényleg lesz okunk csodálkozni. Határtalanul dühítő és esztelen nyilatkozatainak mintha figyelemelterelő szerepe nem lenne elhanyagolható jelentőségű. Ki nem állhatom ezt az embert, mégse hihető a legnaivabb lény számára se, hogy egy felnőtt ember, akinek állítólag kormányfői ambíciói vannak és mégiscsak polgármester, ellenzékként a választás előtt a népnek igazán jó dolgok megvon ásárol pofázik és gátlástalanul sérteget. Akármilyen gazember, ezt nem ok nélkül csinalja. E logikátlan és érthetetlen magatartásnak olyan, az ő számára nyilván priman kifizetődő, de aljas háttere van, amit a soros-EU-gyurcsany klán MZP "ámokfutása"-nak nem rövid ideje alatt szépen csendben alaposan kidolgozott. Nem hagy nyugodni ez a gondolat és tartok attól, hogy ez a "bomba" még robbanni fog.
tailor
2022. január 09. 11:24
gáz ez a banda
Reszelő Aladár
2022. január 09. 11:13
Sebaj, majd jön a vasárnapi nagybeszéd az íróasztal mögül. Péterfi meg hiába rohan lassított felvételen kinyújtott karral és kiabálja, hogy neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Addigra már kimondta. A szokásos heti baromságot. Majd a választás ereményének birtokában lehet kijelenteni, hogy 1-1 hülyeség hány százalékot vitt el a listáról. Szerintem olyan 1%/darab lehet az arány. És még van hátra 3 hónap.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!