Már az LMP egyik budapesti elnökségi tagja is nekimegy Márki-Zaynak

2022. január 02. 18:10

Bajkó-Sokoray István közösségi oldalán osztotta meg az ellenzék miniszterelnök-jelöltjét bíráló cikket.

2022. január 02. 18:10
null

Az LMP-s politikus Twitter-oldalán osztotta meg az Index cikkét, amelyben szemlézik Kovács Gergely Márki-Zay Pétert kritizáló Facebook-bejegyzését. A Magyar Kétfarkú Kutyapárt elnöke a cikk által idézett bejegyzésében azt írta: 

„Már fél napja 2022 van, kellett is gyorsan egy parasztság.”

Mint ahogy mi is beszámoltunk róla, az egyesült ellenzék közös miniszterelnök jelöltje újévi köszöntő beszédében úgy fogalmazott: „a covid miatt is megtizedelt, időskorú magyar lakosság nagyobb része szavazott a Fideszre, de az előválasztáshoz csatlakozott fiatalok nagy többségben kormánykritikusak”.

Márki-Zay ezen kijelentése még a jobboldali elhajlással nehezen vádolható Amerikai Népszavánál is kiverte a biztosítékot, akik szerint „ennek az embernek emiatt most azonnal le kellene mondania a miniszterelnök-jelölti pozícióról, ha demokrata lenne”.

Nyitókép: Facebook

 

 

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. január 03. 06:06
MI KÉRNI FROGUNK MAGÁTÓL MÉG VALAMIT--márkizaj elfftáárs. ASSZTAT FOGJUK KÉRNI magától, HO' HÚZZON EL AZ "ÉSZAK-AMERIKAI SÓS-TAVAK VIDÉKÉRE..AMIG NEM KÉSŐ!!!!" IGENISSSS virágelfftársss!!!
Perczel Éva
2022. január 03. 04:12
Az egészből az lep meg, hogy az LMP-nek van budapesti elnöksége! Ezek szerint ez egy országos párt? Ez trollkodó kérdés, nem várok rá választ!
Ferike57
2022. január 03. 03:30
De jó kép ! Ilyen fáradt arcokat csak szoruláskor lehet látni . Csak fegyőr vigyorog mint a tejbetök , neki már minden mindegy , ő leszerepelt !
Ügyek
2022. január 02. 21:22
"Bolondnak az isten is hiába beszél"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!