Az MCC vendégoktatója, Gladden Pappin beszélt Magyarországról Tucker Carlson műsorában

2022. január 29. 10:58

A politológus megerősítette a műsorvezető szavait, miszerint hazánkban létezik médiaszabadság.

2022. január 29. 10:58
null

Gladden Pappin, a University of Dallas adjunktusa, egyben az MCC vendégoktatója volt a vendége Tucker Carlson műsorának, amelyben Magyarországról beszélgettek. Tucker szerint az amerikai közvélemény szemében hazánk egy totalitárius diktatúraként jelenik meg, köszönhetően a médiának. Ennek kapcsán kérdezte Pappint a tapasztalatairól.

A politológus elmondta, hogy szeptember óta él hazánkban, és egyértelműen kijelentheti, hogy az Amerikában valaha fontosnak tartott értékek, mint például a családi élet, a férfi és a női identitás, az erős határok vagy a nemzeti identitás Magyarországon még mindig fontosak. Hozzátette: ez bizonyítja, hogy nem lehetetlen olyan országot építeni ma, ahol ezek az értékek még mindig mérvadóak.

Beszélt arról is, hogy komoly politikai megosztottság jellemzi Magyarországot, de nem lehet autokráciáról beszélni.

Carlson szerint hazánkban sokkal jobban bánnak azokkal, akik Orbán Viktor hatalmával szemben állnak, mint az USA-ban azokkal, akik a Biden ellen szólalnak fel. Pappin megerősítette a műsorvezető mondatait, szerinte komoly politikai és kulturális viták folynak itthon a sajtóban, ami ugyancsak azt bizonyítja, hogy semmiféle cenzúráról nem lehet beszélni.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. január 29. 23:13
Jó ember ez a Tucker Carlson. De, mint hallom nem elég alapos. Magyarországról visszaküldik a migránsokat Szlovákiába. Ez fordítási hiba, vagy kamu, nem ezt mondta? Na, megnéztem. Mert ellenőrizni akarta a brumisajt stb. által írtakat. Megtudtam, a hintaágyban írta a kommentet. Kamuuu! Amerika messze van. Milyen jó nekünk, nem kell beleszólnunk Amerika, Hollandia, Svédország, Finnország, Franciaország, Olaszország, Csehország dolgába. Nem üzemeltetünk ott cselédsajtót, NGO-t. Ellentétben velük.
tölgy
2022. január 29. 14:28
Hazánkban nincs diktatúra és van sajtó- és szólásszabadság! Tudjuk! A baj az, hogy ezt a világméretű hazug bolsi médiahenger és a hazug, álságos bolsi birodalomépítők ellenében még bizonygatni is kell.
Pelso j.
2022. január 29. 13:30
Nincs már elég hazai szócsöve a fidesznek? Még egy ilyen haszontalan idegent is tartanunk kell?
Ma is bukik a Zorbán...
2022. január 29. 12:16
Nem tudom, hogyan hangzott eredetiben, mert azért a "létezik a médiaszabadság" nem egy jó kifejezés. Médiaszabadság van. Illetve azért valóban van kérdőjel: a külföldi pénzeken fenntartott bolsevista terrormédia jelenléte megkérdőjelezi, mennyire valódi az a szabadság, ahol a normalitás és tisztesség híveinek rettegnie kell a CIA-médiák förtelmes nyomásától.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!