E-mailben kérnek adományt Márki-Zay Péterék

2022. január 27. 20:26

A Magyar Hang szerint a hol tegező, hol magázó megszólítás és a helyesírási hibák felidézik a nigériai hercegek örökségéről szóló kamu üzeneteket.

2022. január 27. 20:26
null

„Ha mind részt vállalunk a harcból, akkor az egész világot meglephetjük áprilisban” – idéz a Magyar Hang abból az Egységben Magyarországért szövetség logójával, illetve Márki-Zay Péter fotójával ellátott e-mailből, amely 5000 forint adományozására kéri az Fidesz leváltásával egyetértő címzetteket.

A lap kiemeli, hogy az e-mail először magázza majd tegezi a megszólítottakat, illetve több helyesírási hibát is tartalmaz. Ahogy írják: „a levél stílusában is felidézi a nigériai hercegek örökségéről szóló kamu üzeneteket”.  A Magyar Hang az ügyben Márki-Zay Pétert is megkereste, aki elmondta:

valóban az Egységes Magyarország adomány gyűjtőakciójáról van szó, sőt az ellenzék miniszterelnök-jelöltje tud a szöveg slendriánságairól, hibáiról is.

Elmondása szerint az üzenetet informatikus szakemberek fogalmazták, ez állhat a gyanús külalak mögött.

Nyitóképen: Márki-Zay Péter. Fotó: Földházi Árpád

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wadaderika
2022. január 28. 22:14
Még a válasza is bibás... Magyarország adomány gyűjtőakciójáról van szó, sőt az ellenzék miniszterelnök-jelöltje tud a szöveg slendriánságairól, hibáiról is Helyesen: adománygyűjtő akció, vagy tévedek?
roughneck
2022. január 28. 12:23
Banyasszal magadnak Bitcoint, Maki! Elotte konzultalj az erszenyes patkany haveroddal, Niedermullerrel!
masikhozzaszolo
2022. január 28. 11:08
A Magyar Hang az mostantól van? A Magyar Zene Házában szól? Piros volt a.. Vagy az nem az?
Járványfigyelő
2022. január 28. 09:21
Jó. Majd küldök e-mailben egy jpg-százdollárost.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!