A közösségi médiában támadta a momentumos jelöltet a párttársa

2022. január 21. 11:14

Vancsura István önkormányzati képviselő azt javasolja, Bodrozsán Alexandra lépjen vissza az országgyűlési képviselőjelöltségtől, mert „méltatlan”, „nem támogatható” politikus – írja a Hírös.

2022. január 21. 11:14
null

A Facebookon támadja párttársát, Bodrozsán Alexandrát a momentumos színekben politizáló Vancsura István, aki azt javasolja, hogy lépjen vissza a szerinte „méltatlan”, „nem támogatható” politikus, aki az ellenzék színeiben indul a parlamenti választáson Bács-Kiskun megye 2. egyéni választókerületben.

A Momentum önkormányzati képviselője többek között azt írja, „Bodrozsán jobban tenné, ha inkább visszalépne, méltatlan a képviseletre, miatta bukhat a Bács 2. körzet!”. Majd úgy fogalmaz

Vancsura István arra is utalt, hogy sajtótájékoztatón fogja nyilvánosságra hozni, miért méltatlan Bodrozsán a politikai szerepvállalásra. Majd kijelenti: „Egyébként megjegyzem: egy pártlogós előválasztási 3%-os győztes eredmény nem nevezhető ligitimnek. Különösen, hogy Bács 2. körzetben ténylegesen »kizárták« a választók egy részét”.

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ThunderDan
2022. január 21. 14:57
Összefogááááás! Előválasztáááás!
Karakter
2022. január 21. 14:08
DE ki az a Bodrozsán? Momentum én nem tudom. Szerintem senki se tudja csak a Momentum. Ha csak a Momentum tudja, akkor momentum elhanyagolható. Ha össznépileg elhanyagolható, akkor kinek fontos? Van ahol jól "fekszik" politikailag? Momentum ezt se tudom. A Momentumban valaki biztosan tudja.
Brandon the great Negro
2022. január 21. 13:16
A Momentán mondjon le!
Gullwing
2022. január 21. 13:08
Üssed, vágjad, mi meg majd kávézunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!