Volner János: A Bokros-csomag semmi ahhoz képest, amire készül Magyarországon a baloldal

2021. december 27. 16:12

A Volner Párt elnöke szerint az ellenzék eltörölné a gyermekvédelmi törvényt is, ezzel lehetővé téve a meleglobbi nyomulását az iskolákban és az óvodákban.

2021. december 27. 16:12
null

A baloldal, hatalomra kerülése esetén emelné az adókat és a rezsiárakat, megszüntetné a 13. havi nyugdíjat, eltörölné a minimálbért és beengedné a migránsokat – mondta a Volner Párt elnöke hétfőn sajtótájékoztatón, Budapesten.

„A Bokros-csomag semmi ahhoz képest, amilyen megszorításokra készül Magyarországon a baloldal” – fogalmazott Volner János. Az intézkedések hátrányosan érintenék a munkavállalókat, a vállalkozókat, a nyugdíjasokat és a gyermekeket egyaránt – tette hozzá a független országgyűlési képviselő.

Mint elmondta: a baloldal visszaállítaná a progresszív többkulcsos személyi jövedelemadó-rendszert,

aminek következtében több tízezer, vagy százezer forinttal csökkenne a munkavállalók jövedelme.

Márki-Zay migránsbefogadó állammá tenné Magyarországot

Márki-Zay Péter, a baloldal miniszterelnök-jelöltje böszmeségnek nevezte a 13. havi nyugdíj bevezetését, és világossá tette, hogy eltörölné. Bejelentette a rezsiárak állami szubvenciójának megszüntetését is – állította.

Márki-Zay Péter, kanadai mintára, migránsbefogadó állammá tenné Magyarországot, szemben a jobbközép erőkkel, amelyek szerint a magyaroknak arra van szüksége, hogy a saját népükkel éljenek egy hazában. A baloldal eltörölné a gyermekvédelmi törvényt is, ezzel lehetővé téve a meleglobbi nyomulását az iskolákban és az óvodákban – sorolta a politikus.

(MTI)

Fotó: MTI/Soós Lajos

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Most80
2021. december 28. 09:03
Milyen jól összefoglalta Volner úr, hogy mi várna ránk abban a science-fiction esetben, ha az ún. "ellenzék" hatalomra kerülne. Ezeket mindig el kell mondani, mert a növekvő jólétben az emberek hajlamossá válnak a könnyelműségre.
Senki99Alfonz
2021. december 28. 04:59
Pintér, Németh Szilárd, Volner ... Édes Istenem, milyen mikulások! Ha az utcán jönnének szembe, azt se tudnám hova fussak rémületembe ... És ők a mi képviselőink. Az egyik meg belügyminiszter ... Atyavilág!
dakotasámán
2021. december 27. 21:04
"A Bokros-csomag semmi ahhoz képest, amilyen megszorításokra készül Magyarországon a baloldal” hát ja. egyelőre csak a kétségbeesett seggnyalás, ami látszik jani. az egyszemélyes volner pártban tényleg te vagy a jani. na de ezzel a jövőbe látó képességgel inkább lottózz, te milliárdokkal gazdagodsz, az ország pedig egy hülyével szegényebb lesz.
Pierre
2021. december 27. 20:42
orbán rühes kutyája nyüszít.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!