Varga Judit feljelentést tesz az ördög ügyvédje rágalmai miatt

2021. december 28. 18:48

„A bejegyzésekben nőként és családanyaként is próbálnak valótlan állításokkal nyilvánosan megalázni” – írta közösségi oldalán az igazságügyi miniszter.

2021. december 28. 18:48
null

Varga Judit Facebook-oldalán osztotta meg, hogy feljelentést tesz az ördög ügyvédje rágalmai miatt. „Az ellenzékhez köthető egyik facebook oldalon tegnap és ma fenyegetésnek szánt hazug posztokat jelentettek meg rólam” – kezdte bejegyzését a miniszter. A tárcavezető szerint

a baloldal akkora bajban van, hogy „sem a karácsony, sem a családok, sem a nők nem jelentenek semmilyen akadályt, ha mocskolódásról vagy lejáratásról van szó”.

Varga Judit leszögezte: a személyével kapcsolatos minden, Az ördög ügyvédje Facebook-oldalon megjelent állítás valótlan, ezért ismeretlen tettes ellen rágalmazás vétsége miatt feljelentést tesz. Hozzátette, hogy „a hazugságot továbbterjesztő sajtóorgánumokkal szemben pedig a megfelelő büntető-és polgári jogi lépéseket, szükség esetén, szintén megteszem”.

Nyitókép: Varga Judit (Facebook)

Összesen 393 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2021. december 30. 07:24
bizonyos dolgokon már nem lehet változtatni, a hozzáálláson viszont igen a laza, "rólam ez simán lepereg" hozzáállás sokat segíthet...
confitür
2021. december 30. 07:21
Az ellenzék teljes mértékben elveszÍtette az önkontrollját. Ha kivetÍtenénk ezt ez ügyet egy boxmeccsre akkor az ellenzéket sorozatos övön aluli ütések miatt leléptetnék. Ami áprilisban meg is fog történni,mivel az elvégzett munkájuk minősége alapján érdemtelenek a szerződéshosszabbÍtásra. Ami még ide tartozik: Varga Judit egy bombázó és a munkája mellett ezért is gratulálok neki,no meg a férjének is, hogy ilyen nagyszerű párt választott magának,habár a fáma szerint mindig a nő választ. A szavazópolgárok elsöprő többsége támogatja Juditot és nem foglalkozik elmebeteg megnyilvánulókkal. Azt viszont elvárjuk az igazságszolgáltatástól,hogy az olyan potenciális bűnözők mint például Czeglédy Csaba tartósan börtönbe kerüljenek, mert súlyos bűncselekményt követtek el. Az mindennek a teteje lenne,ha valaki hatmilliárdos sikkasztás elkövetőjeként, önkormányzati képviselőként folytathatná.
laborka
2021. december 29. 19:55
Kedves Szabó-Féreg Tímea! Te egy ostoba, büdös, rühes kurva vagy. Természetesen ezzel nem aláztalak meg. Ostoba: nem lehet megalázó, előfordul ha valakinek az irányítótoronyba kevesebb jut, Büdös: semmi különös, megizzad az ember, Rüh: atkafertőzéses bőrbetegség Kurva: legősibb, fűvel-fával történő foglalkozás. Ok, mi legyen? Ezeket kiplakátolhatjuk rólad?
Illieral
2021. december 29. 11:40
Pedig Judtitbó még simán ki is nézem, és ha még lezbi is lenne, nem akkora para az.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!