Tordai Bence: Ez a kormány egy csődtömeg

2021. december 06. 13:48

Összeszedi végre magát ez a kormány? – tette fel a kérdést a Párbeszéd politikusa.

2021. december 06. 13:48
null

Tordai Bence a miniszterelnökhöz intézett azonnali kérdésében arról beszélt: a kormány szétverte az egészségügyet, a koronavírus-járvány miatt olyan, mintha „meghalt volna Baja, vagy Vác vagy Salgótarján teljes lakossága”. 

A járványkezelés sírnivalóan amatőr”

– fogalmazott Tordai.

A halálozások kapcsán emlegette Tordai a légszennyezettséget, valamint a fagyhalált is.

Orbán úr, összeszedi végre magát?”

– kérdezte Tordai. 

Gratuláció a Párbeszédnek

A miniszterelnök válaszában leszögezte: több ezer orvos és ápoló dolgozik nap mint nap, ők mind hősies munkát végeznek. 

„Uszítanak, izgatnak az oltások ellen” – fogalmazott. Hozzátette: a keleti vakcinák nélkül rengetegen meghaltak volna. A kormányfő arról is beszélt, hogy a szakdolgozók bére ebben a ciklusban 72 százalékkal nőtt, és amikor baloldal kormányzott, akkor elvették egyhavi bérüket.

Gratulálok a Városháza tervezett eladásához, és ahhoz, hogy ingatlanügynöknek egy volt miniszterelnököt sikerült szerződtetni”

– mondta a kormányfő.

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ujferi
2021. december 07. 12:40
Ez a gusztustalan féreg egy emberalattjáró !!!!!!!
nagyi1954
2021. december 07. 09:33
Tordai Bence egy gátlástalan bohóc. Méltó párja Jakab Péternek, Szabó Tímeának, Hadházy Ákosnak meg a többi hozzájuk hasonló félkegyelműnek. A baloldali összefogás bejutó listahelyére gyúrnak. Persze az ilyen anarchistákra a baloldalnak sincs szüksége. Csak használják őket. Aztán mennek a kukába.
Voltkocsmáros
2021. december 07. 09:25
Megy az elefánt és az egér a fahídon.Azt mondja az egér: dübörgünk ám komám.
Kristály
2021. december 07. 06:50
Olyan pofázik aki csak felveszi a havi fizetését semmivel nem járul hozzá az ország felemelkedéséhez mint egy parazita szívja másik vérét és még rászarik a gazdatestre. Lepermetezni írtani a parazitát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!