Egy hét alatt nagyjából 45 ezer aláírást gyűjtött a baloldal a népszavazási kérdések mellett

2021. december 24. 09:40

Az ATV Híradójának a Jobbik, az MSZP és a Párbeszéd is megerősítette a számot.

2021. december 24. 09:40
null

Csütörtök estig már több mint 45 ezer aláírást gyűjtöttek össze a múlt csütörtökön indult népszavazási kezdeményezés támogatására – erősítette meg több párt is az ATV Híradójának.

A két kérdést Karácsony Gergely nyújtotta be a Nemzeti Választási Irodához, mely december 15-én adta át Karácsony Gergelynek a Fudan Egyetemre és az álláskeresési járadékra vonatkozó népszavazási aláírásgyűjtő íveket. 

A pontos kérdések így hangzanak:

• Egyetért-e Ön azzal, hogy az Országgyűlés helyezze hatályon kívül a Fudan Hungary Egyetemért Alapítványról, a Fudan Hungary Egyetemért Alapítvány részére történő vagyonjuttatásról szóló 2021. évi LXXXI. törvényt?

• Egyetért-e Ön azzal, hogy az álláskeresési járadék folyósításának leghosszabb időtartama 270 nap legyen?

Fotó:  EyePress News / EyePress via AFP

Összesen 198 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
APA152
2021. december 28. 00:25
" Egy hét alatt nagyjából 45 ezer aláírást gyűjtött a baloldal a népszavazási kérdések mellett " Ennél még a kis unokámék is több aláírást gyűjtöttek egy hét alatt,arról,hogy ki legyen a hetes a jövőhéten.
Kristály
2021. december 26. 19:41
Inkább a CEU kellene kiszavazni az országból mert egy buzi nevelde.
Farkuci
2021. december 26. 12:17
Ez a macskajancsi cikk szerző jobban tenné, ha tájékozódna a baloldal fogalmáról és nem direktben venné át a gazdája agitpropos szövegét.
Nyugati Ádám
2021. december 25. 14:57
A kommentemben leírt tények mindegyike autentikus személyektől származik. A nyelvszerkezeti hasonlóságokat olyan tudósok mutatták ki, mint Varga Csaba, Kis Dénes. Grandpierre K. Endre, Maróth Miklós akadémikus, a régebbi időkből a ti fajtátok által mélyen lenézett Czuczor- Fogarasi páros, valamint az általatok maradi idióta jelzővel illetett Horger Antal. Mivel ti mindent utáltok ami magyar, hivatkozok az általatok talán elismert fizikus zsenire Teller Edére, aki azt merészelte engedélyetek nélkül kijelenteni, hogy ha az anyanyelve nem a magyar lenne, akkor legfeljebb középiskolai tanár lehetett volna. Az atom és hidrogén bomba megalkotásában 4 magyar nyelvű tudós működött közre, akiket az egymással magyar nyelv beszélgetésük alapján a többiek marslakónak neveztek. Egyébiránt Matolcsy György az általam 1972 óta munkásságuk alapján megismert MNB elnököknél és több ajnározott alelnöknél szakmailag lényegesen többet tett le az asztalra ami nem a külföldnek, hanem a magyar népnek, ezen belül nektek is hasznos volt. Valójában csak arra szerettem volna felhívni a figyelmeteket, hogy a hübrisz túltengése és a nyegle belpesti fikázás megnyilvánulása nem korrekt, de ígérem, hogy ezen a két nicknéven közöltekre nem reflektálok, legfeljebb X-elek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!