Ezúttal Márki-Zay Péter bőrébe bújt Somogyi András

2021. december 15. 10:10

A humorista Márki-Zay Péter rezsicsökkentésről vallott nézeteit állította paródiájának középpontjába.

2021. december 15. 10:10
null

Újabb videóval jelentkezett Somogyi András, aki ezúttal Márki-Zay Pétert, és annak rezsicsökkentéssel kapcsolatos véleményét állította célkeresztbe. Mint ismert, az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje többször is világossá tette, hogy ellenzi a rezsicsökkentést, ahogy nemrégiben fogalmazott

„Az baj a rezsicsökkentéssel, hogy nagyon könnyű megadni, és rendkívül nehéz megszüntetni. (...)  Lehet rezsit csökkenteni, hogyne lehetne, kevesebb vizet, áramot, gázt kell használni.”

Somogyi András videóját a következő szavakkal indítja:

„Szó sem lehet zuhanyzásról, most rezsit csökkentünk. Folynak lefele a lefolyón az ezresek. Befejeztétek! Ennek itt vége! Rezsicsökkentés van!” A paródiát teljes hosszában alább nézhetik meg: 

Nyitókép: YouTube

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. december 17. 09:16
P.s.:csodálkozom azon, hogy mindezt a "balliberális oldal" kiváló orvosai, pszichiáterei, pszichológusai nem veszik észre.
syphax
2021. december 17. 09:13
Napnál világosabb: MZP egy pszichológiailag kóros egyéniség, akit már vásárhelyi polgármesternek sem szabadott volna megválasztani. Azért áll így, mert BIZTONSÁGI KOCKÁZAT az ilyen személyiség--bármilyen közösség számára, akiket persze neki vezetnie-irányitania-segitenie kellene--abban a pocicióban. Személyiségének kóros mivolta magában rejt mindenféle későbbi tragédiát, melyet legjobb lenne mihamarabb megelőzni--leginkább ORVOSILAG-- akár a saját, MZP érdekében is!
teuton
2021. december 16. 00:38
Elarulna nekem valaki, hogy ebben mi a humor es min lehet röhögni? Szerintem csak a "humoristan", akinek semmi humora nincs, egyszerüen csak szanalmas orban-berenc... Öt sem fogjak Hofival egy lapon emlegetni...
AdmiralRobert
2021. december 15. 20:12
Iszonyúan jól hozza Marxi-Zaj figuráját! (Ahogy az összes többi is mindig jól sikerül.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!