Egy Gyurcsány-fióka

2021. december 21. 08:25

Mi a titka ennek a ficsúrnak?

2021. december 21. 08:25
null
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó

„ (...) El kell gondolkodnom azon, melyik hivatást gyakorolja Mártha Imre, a budapesti közműholding vezérigazgatója. Mi az ő kiemelkedő teljesítménye, ami fényévekre röpítette tőlünk, egyszerű földi halandóktól? Mi a titka ennek a ficsúrnak, aki nyilván annyi jót tett már embertársaiért, oly sok nemes célra fordította ki tudja, honnan szerzett vagyonát, hogy a maradékból tizenhatmilliója van csak szállásra, ha el akarja kápráztatni valami egzotikus helyen szíve választottját?

De a karján fityegő óra sem kóstál kevesebbet, kedvenc közlekedési eszközéről, a jachtról nem is beszélve. Ment-e előbbre a világ bármilyen gondolatától, cselekedetétől, hogy így meg kell hálálnunk az ő nagyszerűségét? Keresgélve a válaszokat nem leszünk nyugodtabbak. Ki gondolta volna, de múltja Gyurcsány Ferenc kormányzásának idejébe nyúlik vissza, ahol a Magyar Villamos Művek élén négy ügyben is büntetőeljárás indult ellene különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt, de a botrányos ügyekből a végén valahogy kimosdatták.

Amikor pedig a magatehetetlen Karácsony Gergely lett a főpolgármester, akit Gyurcsány szorosan körbevett a saját embereivel, nehogy eldőljön, Mártha lett a Főtávot, a Fővárosi Közterület-fenntartó Vállalatot, a fővárosi kertészetet, a kéményseprőket, de még a temetkezési vállalatot is magába foglaló gigacég vezetője. Ezek azok a cégek, ahonnan folyamatos elbocsátásokról, a dolgozók megfélemlítéséről, megalázásáról érkeznek hírek. Az itt dolgozók állandóan azt hallják, nincs pénz semmire, különösen az ő bérükre nem jut, majd elképedve látják drágalátos főnökük provokatív képeit a felfoghatatlan luxus világából.”

Borítókép: Mártha Imre (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aldasban es hitben elve
2021. december 23. 13:10
Nincs ebben a Martha-ügyben semmi meglepő. Ettől a sorvadt, korcs, silány embertipustol, (minthogy gyurcsany egyik imadottja), nem számíthattunk másra. Dolgozói, munkatársai, nagyon sajnálatra méltó, bármelyik cégnél volt, mara kirugdalt, emberi meltosaguktol megfosztott alkalmazottai számára nem lehet vigaszt találni. Mindezt, mint közvetlenül nem érintett, becsületes magyar állampolgárnak is szivfajdalom még olvasni is, tudomásul venni és megpróbálni átélni, - ha lehet ilyet egyáltalán. Én csak azt tudom gondolni és mondani erre az egész felháborító mocsokra, hogy ez a gazember a magyar nép egyik legmegbotrankoztatóhbb effektív gyilkosa. De ebben a legtragikusabb, hogy ha mi tudunk erről, nyilvánvalóan pontosan tudja pl. karacsony-troger és a többi gazember, akinek ehhez gyurcsanymaffiahoz, az ő nemzetgyilkos bagazsahoz köze van. Ám ez az egész botrányos dolog egyetlen "jó célt" mégis szolgál: Tömören, egyetlen személyt megvalósító gerinctelen lény bemutatásával összpontosul a legtokeletesebben a mondanivaló: E Z AZ ELATKOZOTT, ISZONYATOSAN GONOSZ, NEPUNKRE NEZVE BORZONGATÓ MÓDON KOZVESZELYES B A L L I B S I B A N D A. Igen, ezek ők. IGEN !!! EZEK A GYILKOSOK AKARJAK A JOVOBEN HAZANKAT VEZETNI, NEMZETUNK ELLENES TEVEKENYSEGUKET MIDSZERESEN VEGEZNI, A NEMZETET. KIVEGEZNI !!! Ha engedjük, de azért a döntő lépésnél mi is ott leszünk, amely tényező nem éppen elvetendő !!! Úgy tűnik, hogy a nemzetgyilkos kommunista állatok hazánkban csakúgy mint a szörnyű emlékű "belgakongo" rabszolgatartói utodvarosanak a többek között a mi pénzünkből millomossa gazdagodott és erkölcsi ronggyaá silanyult politikusai alulertekelik azt az erőt, amely egy híresen n e m e s és o k o s embercsoportnak a sajátja: úgy hívják, hogy MAGYAR NEMZET.
annamanna
2021. december 21. 18:31
Kíváncsi lennék, a faszi hány milliót hagyott a plasztikai sebésznél, a fenti képről eléggé látszik, hogy ez már egy átszabott pofa. 45 éves a fószer, de nem tűnik annyinak. Tele van nyomva botoxszal satöbbi.
Sibelius
2021. december 21. 13:34
Most vajon miért nem borkaiznak meg yachtoznak a tisztelt elvtársak és orbánfóbiások?
Welszibard
2021. december 21. 10:26
Ezt a luxusnyaralási prezentációt azért csinálta ez a Mártha Imre (az ő bugyirózsaszín nyakkendőjével), hogy az ellenzék boldogtalan prolijainak is legyen valami öröme. Követte a kispesti ("50% visszaosztásos) Kránitzának spanyolrországi példáját, hogy legyen mire írigykednie a kispesti szoci-proliknak is. Ezért kell nekik a rendszerváltás - Dobreva, Gyurcsány, Márky_Zay elégedetten mosolyog.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!