Heteroszexuális-e Márki-Zay Péter?

2021. december 15. 17:34

Mert a heteroszexualitás jól láthatóan másnál nagyon gyanús neki.

2021. december 15. 17:34
null
Paranoid Android
Paranoid Android

„Kétségtelen, hogy a magyar közéletben legfőképpen Márki-Zay Péter foglalkozik mások, konkrét személyek vagy csoportok szexuális ügyeivel. A kormánypárti politikusok általánosan és csak törvényalkotási szinten kénytelenek foglalkozni a témával, az ellenzékkel kapcsolatban személyes ügyként eszükbe sem jutna felvetni ilyesmit. Utoljára az azóta elhunyt Terry Black vádolta meg Vona Gábort ilyesmivel, de az is csak azért lett ügy, mert Vona és kommunikációs csapata, meg a felesége volt olyan hülye, hogy beleállt ebbe a szint alatti támadásba. 2010 után Ungár Klára volt még annyira primitív és aljas, hogy homoszexualitással vádoljon kormánypárti politikust, de hát ő SZDSZ-es is volt, ami minden ilyesmire elégséges magyarázat. A Szájer-ügyet pedig külföldi titkosszolgálatok kreálták és tették közüggyé Magyarországon.

Márki-Zay Péter azonban napi szintű ámokfutásai során rendszeresen használja a homoszexualitást támadó eszközként, abban a hitben, hogy ezzel a váddal politikai ellenfelei lejárathatók.

A magyarországi baloldaliak és liberálisok a jobboldal elleni támadásaikat mindig aszerint építik, hogy milyen hazugság terjesztését vélik éppen a leghatékonyabbnak. Nem a magyar jobboldal valódi álláspontját támadják, hanem azt, amivel ők vádolják a kormánypártokat. Régen is mindig abba a hibába estek, hogy elhiszik a saját marhaságaikat. Például azt, hogy a Fidesz törzsszavazói, politikusai, a jobboldali értelmiség homofób, “mindenfób” (tekintve a 128+ nemi identitást) lenne.

Márki-Zay Péter is erre alapozza a »buzizós« kampányát és azt az állítását, hogy a jobboldal tele van elnyomott homoszexuálisokkal.

Azonban az otthon vagy zárt helyen űzött, nem törvénysértő szexuális tevékenységek iránt az emberek döntő többsége Magyarországon nem igazán érdeklődik. Sem pozitív, sem negatív értelemben. Nem akar tudni róla és nem tartja lényeges, meghatározó személyiségjegynek a szexuális orientációt. Sőt, igazából a magyarok nem is értik és így nem is használják ezt a kifejezést.

Magyarországon a szexuális tevékenységek nem számítanak közügynek. (Hála Istennek!)”

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jobbközépen
2021. december 16. 15:04
Jééé van még ilyen hogy heteroszexuális? Vagyis jéé ki lehet még mondani? Vagyis jéé valaki még nevezheti magát annak?
sisu13
2021. december 16. 11:48
Tuti meleg a pali.
Agricola
2021. december 16. 10:55
Hét lánya van.
nemecsekerno_007
2021. december 16. 09:36
Nemzetünk elmebetege :)))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!