A Magyar Honvédség valóra váltotta egy látását elvesztett férfi álmát

2021. december 11. 10:17

Jenei András beülhetett egy JAS-39-es vadászgép pilótafülkéjébe.

2021. december 11. 10:17
null

Jenei András 2005-ben veszítette el a látását, cukorbetegség következtében, de ez mit sem csorbított a repülőgépek iránti szerelmén – írja a honvedelem.hu. Hozzátették: András élete álmát váltotta valóra a Magyar Honvédség, amikor is az MH 59.

Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison végre beülhetett egy JAS-39-es vadászgép pilótafülkéjébe.

A különleges alkalom során Majerik Máté főhadnagy, Gripen pilóta mutatta be számára a repülőgép különböző műszereit, írják.

Kép forrása: YouTube

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barany
2021. december 12. 15:44
Büszkék vagyunk Honvédségünkre. A keménységre az ellenséggel, és a segítőkészség, humanitás a rászorulókkal szemben.
jóember
2021. december 11. 22:23
Beülhetett a pilótafülkébe! Csak? Miért nem mentek vele legalább egy iskolalört? Így ajándékozni szűkmarkúság, ha ad az ember, akkor adjon rendesen.
masikhozzaszolo
2021. december 11. 15:20
Ne bántsák már azt a Szekerest. Csata előtt majd mindig volt áldásosztás és pálinkaosztás. Különben józan ember nem csatázott volna. A hajó rumot adtak.
anegy_
2021. december 11. 11:26
Megmosolyogtató, hogy az első reakció itt a Szekeres -féle "hadművelet" feri-módra! Nekem is az ugrott be elsőként. Ezután néztem meg a videót, ami szívet melengető. Fel sem tudom fogni, hogy mit érezhetett Jenei András. Valóban egy életre szóló álom a számára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!