Herczeg Zoltán: Szégyellem, hogy magyar vagyok, erre nagyon komoly okom van

2021. december 04. 08:31

„Gyilkos bűnözők vezetik a hazámat” – jelentette ki a divattervező.

2021. december 04. 08:31
null

Herczeg Zoltán divattervező és dizájner Veiszer Alinda vendége volt. Herczeg 25 éve van a pályán – ebből az alkalomból a hétvégén nagyszabású divatshow-t rendez –, de az utóbbi években sarkos közéleti véleménynyilvánításaival, kormánykritikus megszólalásaival és aktivitásával lett szélesebb körben ismert – írja a Telex.

A divattervező néhány éve huszármentékre hasonlító férfikabátokat készített, ennek kapcsán elmondta: „15-20 darabot csináltam, azt mindet el is adtam… annyira szép kabátok lettek, a mai napig hordom. Imádtam őket, hát magyarok vagyunk...

– mondta Herczeg, majd hozzátette:

Ha valaki magyar, az a magyar, aki a magyar folklórt tanulmányozza, belebújik és aktualizálja. Én a kalocsait, a matyót meg a mentés cuccokat tíz-húsz évvel a többi előtt csináltam meg. Csak senki nem emlékszik rá. Én nemcsak tiszteltem ezt a hagyományt, de hát az gyönyörű is. Az egy csoda.

A divattervező szerint mára átpolitizálódott minden ilyen típusú dolog viselete, majd Alindával nagy egyetértésben arra jutottak, hogy mindez a kokárdával kezdődött. Herczeg kiemelte, hogy a foci vb-re is csinált huszárpólókat. „Gyönyörű szép lett, egy csomót eladtam belőle. Persze, szerettem azt, hogy pont egy másik oldali, egy liberális, egy baloldali csinálja meg a magyarost. De én is vagyok olyan magyar, mint ti ha akarom, van egy olyan üzenete” – fejtette ki.

Később a beszélgetés során ismét a politikára terelődött a szó, mikor is a dizájner megjegyezte:

– írja a Telex.

Gyilkos bűnözők vezetik a hazámat, én erre nem vagyok büszke (...) Tolvaj bűnözők, maffiabűnözők (...) Gyilkos kormányról szól, ami tizenkét év alatt arra használta a hatalmát, hogy mindent kiszívjon az államkasszából, négyszeresére növelje az államadósságot (...) Az elmúlt másfél évben amit a kormány csinált, az minden, csak nem szakszerű” – emelte ki.

Herczeg arról is beszélt, hogy az országot „az indulatra, gyűlöletre alapozott politika vezérli, ebből is elegem van, ezért szálltam ki az elmúlt hónapokban. Az észnek, a rációnak semmi terepe nincsen, nulla, de a böfögés, de a röfögés, a gyalázkodás, az nagyon megy”.

Miközben Herczeg Zoltán a kormányt illeti korrupt vádakkal, a szerencsi időközi választáson azt a „judapestező” Bíró Lászlót támogatta, akivel szemben most NAV-eljárás van folyamatban.

 Bíró Lászlót , .

Kép: Fehér Szalag Mozgalom közösségi oldala

Összesen 458 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. december 06. 11:49
HÜLYE VAGY CSUK! GEK PÁRJA.MONDHATOM ÚGYSEM TUDOD--CSUK ÉS GEK KIK ÉS MIK-- ÉS AKIK ŐK--OLYANNYIRA BUNKÓ SEGGMŰVELT VAGY BAZZDMEGANYÁDAT!
Rugán
2021. december 06. 11:47
Olyanokat kensz rám amit nem mondtam. Azt kurvára nem tudjuk, hogyan mondtak le, de lemondtak. A vörös gazemberek a lemondatásig sem jutnak el! Kaletánál nem a pedofíliát, hanem az ország becsületét próbálták menteni. A pedofíliát, viszont a remek ellenzéketek ténylegesen aktívan pártolja, védi! Kereszténységhez itt Európában mindenkinek köze van kulturálisan (migránsokra nem vonatkozik). Az hogy az egyházaknak teret adnak az politikai kérdés, hogy egyénileg hogyan hívők, vagy nem az másodlagos. Különben ez a nézet idővel változik is. A FIDESZ tagok vörösözése kisstílű, hiszen Kádár alatt a szakmai előrehaladás feltétele volt a párttagság, hidd el sokan azt a részt nem vették komolyan, főleg most 30 évvel a gengszter váltás után. Az utolsó mondatokra nem is válaszolok, mert annyira méltatlan és primitív. Annyit azért nem vagyok Orbán hívő, szavaznék jobbra, csak jelenleg olyan nincs. Szerintem itt hagyjuk is abba!
Ferry63
2021. december 05. 22:11
Te köcsög f..szopó buzi, Te ne szégyelj semmit , mert Te minden vagy csak magyar nem! Divatttervező meg aztán végképpen nem ! De egy büdös paraszt ritymó az igen , takarodj még az országból is!
zovirax
2021. december 05. 17:56
Én is szégyellem, hogy "magyar vagy"...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!