Herczeg Zoltán pár napja még szégyellte magyarságát, most címerrel a hátán fotózkodik

2021. december 08. 18:03

Bohár Dániel sem hagyta szó nélkül a szivárványos öltözéket.

2021. december 08. 18:03
null

Amint arról korábban beszámoltunk, Herczeg Zoltán divattervező és dizájner Veiszer Alinda vendége volt, ahol a következőket mondta: „szégyellem, hogy magyar vagyok, erre nagyon komoly okom van, és a politikai naponta, percenként ad komoly okot rá”.

Erre a mondatra emlékeztetett Bohár Dániel is Facebook-bejegyzésében

Herczeg Zoltán néhány napja még szégyelte, hogy magyar. Aztán kiöltözött…

– utalt a riporter Herczeg nem mindennapi öltözékére.

Fotó: Facebook

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
molnarat
2021. december 09. 14:15
Én egyetértek vele. Én is szégyellem, hogy magyar.
pragmatika
2021. december 09. 14:00
B.meg. Mennyit fizethetnek ennek a f.szkalapnak, hogy ilyen provokatívan lépjen fel ? Valaki pofon vágja, aztán a világ ballibsi sajtója meg majd atomcsapást követel Magyarországra.
Gonda László
2021. december 09. 11:36
Még szerencse, hogy ez a zsákutcás életű nem szaporodik! Nemzeti jelkép megsértése Btk. 334. Szakasz (a paragrafus jelet nem engedi át) "Aki nagy nyilvánosság előtt Magyarország himnuszát, zászlaját, címerét vagy a Szent Koronát sértő vagy lealacsonyító kifejezést használ, illetve azokat más módon meggyalázza, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
Ildikó99
2021. december 09. 11:19
Ez a Zoli is meleg lett,.? Marhára elment az esze annyi esze van mint egy marék molylepkének.!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!