Márki-Zay Péternek egyszerre sikerült antiszemita és homofób megjegyzéssel támadnia Bohár Dánielre

2021. december 09. 22:07

A baloldal miniszterelnök-jelöltje a több éve elhunyt Arthur J. Finkelsteinre utalva Orbán Viktor „egy melegházasságban élő homofób zsidó tanácsadójaként” célzott Bohár Dániel munkáltatójára.

2021. december 09. 22:07
null

Bohár Dániel, a Pesti Srácok újságírója a Pesti TV riportereként kereste meg Márki-Zay Pétert, hogy megkérdezze a rezsicsökkentés és a Fidesz szavazóira vonatkozó megjegyzései kapcsán. Választ nem kapott, ugyanakkor a baloldali miniszterelnök-jelölt és támogatója minősíthetetlen stílusban reagáltak. 

„Márki-Zay Péter és a samesza letámadott! A bűnöm annyi volt, hogy meg mertem kérdezni miért nevezi ostobának a határvédelmet és a rezsicsökkentést támogató magyarokat?! Amire a válasza vállalhatalan szitkozódás volt. Ez a baloldal stílusa!” – írta Facebook-posztjában Bohár Dániel. 

A rövid videó legzavarbaejtőbb része, amikor Márki-Zay Péter arra a kérdésre, hogy Bohár Dániel honnan kapja a fizetését, azzal válaszol, hogy

az a személy, aki Bohár Dániel fizetését szolgáltatja.

Bár homofóbiával Arthur J. Finkelsteint még ellenségei se vádolták, de valószínűleg rá gondolhatott, a melegházasságot egyébiránt katolikus vallásának tanításaival és Ferenc pápa útmutatásával is szembe menve támogató Márki-Zay Péter. A megjegyzés azért is kínos, mert a Fideszt korábban tanácsaival informálisan ellátó, zsidó származású amerikai republikánus médiaszakember több éve halott, így bajosan fizethetné a Pesti TV riporterének munkáját. A baloldal állítólagos vezetője annyira biztos a dolgában, hogy az alig 20 másodperc során kétszer is megismétli állításait. 

Fotó: Bohár Dániel, Facebook

Összesen 376 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
haasz.rudolf
2021. december 10. 16:07
Csináld csak, Péter! Sértegess választót, téged kérdező riportert, falusi parasztot akinek a munkája nélkül te nem zabálhatnál magyar terméket, beszélj csak hülyeségeket! Egészen nyugodtan létezhet a baloldal abban az erkölcsi pöcében, aminek a legalja Márki-Zay Péter! Legalábbis most úgy tűnik! De ez a magatartás még legalább 20 év Orbánnak és a Fidesznek! Ami a részünkről egyáltalán nem baj!
Autoriter
2021. december 10. 15:29
LOL!!! Az izraeli nagykövet ma Hódmezővásárhelyre látogatott. Érdekes beszélgetés lehetett. :-)))))) https://www.hirolvaso.com/2021/12/09/yacov-hadas-handelsman-nagykovet-ma-hodmezovasarhelyre-utazott-ahol-talalkozott-marki-zay-peter/
Bástyaelvtárs
2021. december 10. 14:40
Nem értem mért kell mzp nek szóba állnia ilyen ócska kormány propagandista trollokkal?
Agnieszka
2021. december 10. 14:40
Őrülten ellenszenves szivar. Kíváncsi vagyok, meddig hagyják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!