Donáth Anna kritizálta Márki-Zay Péter eddigi kampánystratégiáját

2021. december 04. 16:11

A Momentum újdonsült elnöke szerint „kifele úgy tűnik, mintha az ellenzék hátradőlt volna, és ez nagyon nem jó”.

2021. december 04. 16:11
null

Donáth Anna a Jelennek adott interjújában arról beszélt, hogy hiába folyik a háttérben nagy munka, ha kívülről úgy tűnik mintha az ellenzék az előválasztás után hátradőlt volna. Azt mondta, ha más nem nyomja meg a startgombot, akkor majd megnyomja a Momentum. Márki-Zay Péter migránsszámlálójáról Donáth azt mondta, hogy a közös ellenzéki kampány nem operálhat olyan eszközökkel mint a Fidesz propagandagépezete.

Donáth szerint a pártja ragaszkodik ahhoz, hogy „jogállami keretek között állítsuk helyre a jogállamiságot”. A Jelennek most arról beszélt, hogy: „Van egy csomó minden, amit feles többséggel is meg lehet oldani. Arra kell fókuszálni, ami lehetséges, és nem arról beszélgetni, hogy mi nem, és ráadásul tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy akár kétharmaddal is tudunk kormányt váltani, csak ahhoz végre el kéne kezdeni, tényleg rendesen kampányolnunk”.

A Momentum elnöke reagált Kövér László kiszivárgott, titkosszolgálati vezetők előtt elmondott beszédére is. Donáth szerint a kormánypártok érzik és tudják, hogy elveszthetik ezt a választást, Kövér mondatai pedig a legsötétebb diktatúrák idejét idézi.

„Lehet azzal jönni, hogy Kövér László sok baromságot mondott már az elmúlt években, és ez így is van. Sok gyomorforgató dolgot is mondott.

Amit viszont ő most ezen a hangfelvételen közzétett, az nem szól másról, mint a legsötétebb diktatúrákat idéző időről 

– fogalmazott Donáth Anna.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2021. december 05. 18:46
Komcsi pixa. Nem emlékszel 1 korhadt komcsira Rosenfeld idejéből.. Az apád...
Rácz Gabriella
2021. december 05. 17:40
Az erőltetett egység megbosszulja magát...
ThunderDan
2021. december 05. 11:52
Jó a meccs, telex kommentmezeje őrjögve fidesz-ügynöközi Donáthot. :))))))))) Eztel az MZP-vel törököt fogtak. :)
flesh ripper
2021. december 05. 07:33
Az egyik hazaáruló, kritizálja a másik hazaárulót: "Nem vagy elég hazaáruló!" "Majd jobban igyekszem! Köszönöm az építő jellegű kritikát!" - válaszolja a megkritizált hazaáruló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!