Müller Cecília: Ötven-hatvan gyermek fekszik kórházban a koronavírus miatt

2021. december 16. 18:08

Az országos tisztifőorvos elmondta, a mutálódásnak köszönhetően már a gyermekek korosztálya is bevonódik tulajdonképpen a fertőzésekbe.

2021. december 16. 18:08
null

Müller Cecília Facebook-videóban jelentkezett be, az 5-11 éves gyermekek védőoltása kapcsán. Elmondta, hogy nem nagy számban, de előfordul a koronavírus-fertőzés a gyerekeknél, amely súlyos, szövődményes eset is lehet. „Az oltással a gyermekek nemcsak a saját egészségüket védik meg,

hanem a közösségek, elsősorban a családtagoknak az egészségét,

hiszen tudjuk, hogy otthon szülők, nagyszülők, dédnagyanyák, dédnagyapák vannak, akiket szintén védelmezni szeretnénk.”

Beszámolt arról is, hogy a mostani variációk már veszélyesebbek a gyermekekre: „A gyermekeket kevésbé érinti a koronavírus-megbetegedés. Ez igaz volt főképpen a járvány elején, még az eredeti vuhani törzsnél, majd azt láttuk, hogy a mutálódásnak köszönhetően már a gyermekek korosztálya is bevonódik tulajdonképpen a fertőzésekbe” – mondta. „A mai napon is, illetve az elmúlt napokban körülbelül ötven-hatvan gyermek fekszik kórházban.”

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zebu
2021. december 18. 09:13
Most akkor 50 vagy 60? Nem hiteles információ. Ez a nemzeti járvány ügy egy nemzeti tragédia. Dilettáns vezetők miatt megint 10 ezer ember hal meg a negyedik hullámban.
ancilla
2021. december 16. 21:25
Micsoda undorító némber.
Muki46
2021. december 16. 21:05
COVID 10 parancsolat: (tudom, többnek látszik, de a matematika rasszista, mint tudjuk) - A gyógyszergyárak marketingesei mindig igazat mondanak. - A tévében mindig igazad mondanak. - Ha nyakkendős beszél, az duplán igaz. - Ha fehér köpeny is van rajta, akkor triplán igaz. - Aki 10 évig ügyesen magolt, az mindent jobban tud annál, aki gondolkodik. - Ha a szakértő az 1-2 héttel azelőtti állításával ellentmondóan nyilatkozik, akkor természetesen mindkét állítás tökéletesen igaz. - A Facebook és a Google csak azért cenzúráz minden ellenvéleményt, mert az szükségszerűen hazugság. - A hivatalos álláspont szent és mindig tökéletesen egyezik az igazsággal. - Akinek a hivatalos állásponttól eltérő véleménye van, az gonosz terrorista. - A világ és az országok vezetői mindannyian jóságos, emberbarát, önfeláldozó emberek. - Covidista főzsidók (Bill Gates, Mark Zuckerberg, Klaus Schwab, Henry Kissinger, Reuters, Google, New York Times, stb...) pláne. - A gyógyszergyárak fő tulajdonosait és részvényeseit nem érdekli a profit. - Bármilyen, pár hónap alatt összerakott kisérleti lötty tökéletesen biztonságos, a rövid és hosszútávú mellékhatások kizártak. - Ha valaki dollár-milliókkal támogat szervezeteket (pl. Bill Gates - WHO), médiacégeket, politikusokat, az nem vár el ellenszolgáltatást cserébe. - Immunrendszer márpedig nem létezik, régen köztudottan senki nem érte meg az ivarérett kort. - Az emberi szervezet nem életképes, kizárólag mesterséges kémiai anyagokkal lehet működtetni. Ha a fentiekkel nem értesz egyet, akkor tömeggyilkos, tudománytagadó, eretnek, vírustagadó, oltásellenes terrorista vagy, és miattad kell szanaszét oltottan üldögélnem otthon három maszkban és vegyvédelmi ruhában!
Pitypangocska
2021. december 16. 19:50
Gyógyuljanak meg minél előbb!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!