Meghalt Damu Roland

2021. december 27. 09:13

47 éves korában meghalt a Jóban Rosszban című tévésorozat egykori szereplője.

2021. december 27. 09:13
null

December közepén érkezett a hír, hogy a színész mélyaltatásban fekszik az egyik kórház intenzív osztályán – írja az Index. Hozzátették: akkor egy ismerőse tudatta a rajongókkal, hogy Damu Roland két oltás ellenére kapta el a koronavírust. Éppen a harmadik oltást készült felvenni, de az állapota ezt már nem engedte.

Damu először lélegeztetőgépen várta a gyógyulást,

ám mivel nem reagált jól a terápiára, átszállították egy másik kórházba, ahol műtüdős kezelést kapott. Erről először az egyik ismerőse tájékoztatott a színész Facebook-profilján kommentben. Most ugyanez a férfi közölte szintén a Facebookon, hogy éjjel Damu Roland elhalálozott, amit a színész családja a Blikknek megerősített.

Emlékeztettek: Damu Roland egészségi állapotáról idén nyár végén érkezett először hír. Akkor arról számolt be a bulvársajtó, hogy betegségei miatt már nem tudott munkát vállalni. Ismerősöktől és barátoktól próbált pénzt kérni, hogy ki tudja váltani a gyógyszereket.

Fotó: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Összesen 274 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nuttika
2021. december 27. 20:58
Mindenki szégyellje magát, aki egy jobb sorsa érdemes ember halálhíre alatt fröcsög. Stohl Andrásnak anno megadtátok a feloldozást a börtönbüntetése letöltése után, Damunak ez miért nem járt? Csak mert Vajna Timike hazudozott egy sort? Akik az oltás miatt fröcsögnek: Damu tisztában volt a gyenge egészségi állapotával, fel is vette az oltásokból azt, amit megtehetett. Az, hogy nem volt esélye a vírus ellen, nem az oltás minősége miatt van. Az unokatesóm is pár hete 2 oltással elkapta a koronavírust. Noha a tünetek enyhék voltak, az ízületi és egyéb betegsége olyan erővel jöttek elő, hogy most szteroidos kezelést kap és nem is tervezi egy ideig a harmadik oltást (amit ugye a kezelés miatt amúgy se tehetne meg). Ha ti egészségesek vagytok, áldjátok az eget, hogy nem kell tartanotok tőle, hogy mit hoz ki az alapbetegségetekből ez a nyomorult betegség.
ultraviola
2021. december 27. 17:52
"Megbetegedtem. Ez nem vicc! Nem vicc! És sokkal nagyobb a baj, mint egyébként gondolnád, de arról meg nem fogok beszélni. Sem neked, sem senkinek. Sokkal nagyobb a baj. Maradjunk abban, amit igazolni tudok: az az, hogy kétoldali tüdőgyulladásom, mellhártya- és gégegyulladásom van, de sokkal nagyobb a baj." Jakupcsek Night Isten nyugosztalja.
sersem
2021. december 27. 14:43
Érdekes, de a sok oltás tálib szerint az alap betegségek csak az oltottaknál számítanak. Ha egy oltatlan hal meg, akkor csak a Kovid a halál oka, ha egy oltott, akkor kerülnek elő csak az egyéb okok. Na mindegy, hívőkkel felesleges vitázni, azokra nem hatnak az érvek.
..--..
2021. december 27. 14:11
-zsoltkom- " Mély homályban, éjfél tájban, Kis fény is ha nagynak tetszik, Hogy a föld körén bolyongtam: Egy barázdát én is vontam. Az emberek ráveték Pillantásukat egy percig, - S egy tudós tán megfigyelt És lapjára, sok száz jelhez - Ahogy csillagfutást felvesz - Könnyed, vékony karcolással Rólam is tőn némi jelt, Mire reggel ő sem ismer; S összevéti annyi mással A jövendő nemzedék, Mely se kérdi tán, se tudja, Nem is igen lesz rá gondja: Hogy itt éltem, s a tömegben Én is lantot pengeték."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!