Anonymus bejelentkezett: tíz órányi vágatlan hangfelvételt postáz a Városháza-ügyben nyomozó rendőrségnek

2021. december 21. 09:28

„Kapnak valamit a fa alá” – mondta az álarcos alak.

2021. december 21. 09:28
null

Zajlanak az események a Főváros háza táján. Összecsapnak a legnagyobbak” – kezdi legfrissebb videóját (lenti videó) az Anonymus-álarcos alak. Mint fogalmaz: „van, aki semmit nem ért, van, aki tagad, és van, aki szerint csak egy kitalált történetről van szó.” „Ráadásul annyira bénán hazudnak” – teszi hozzá.

„Kapnak egy kis ajándékot a fa alá a hatóságok”

Az álarcos alak kiemelte: „el kell keserítsem azonban a politikusokat, rosszul áll a szénájuk, a hatóságoknak ugyanis nem lesz nehéz dolguk”. Az Anonymus-maszkos alak a videójában bejelentette: „segít egy kicsit”, a hatóságok „kapnak egy kis ajándékot a fa alá”.

A mai napon a fővárosi ingatlan-értékesítésekről szóló 7 tárgyalás 10 órányi vágatlan hangfelvételét postázom a rendőrségnek”

–jelentette be az álarcos alak. Mint fogalmazott: „Szerintem nem lesz unalmas. Boldog karácsonyt!”

Karácsony szerint kamubotrány, Márki-Zay fideszezik, Gyurcsány meg inkább fánkot süt – így kezeli az ellenzék a Városháza-ügyet

Az ellenzék a Városháza-ügyben pár hét alatt a teljes tagadástól eljutott odáig, hogy igazából a Fidesz akarta megvenni a Városházát, nem pedig a főváros eladni. Összeomlott a baloldal kommunikációja a Városháza-ügyben. Bővebben is érdekel...

Az álarcos alak videóját az alábbiakban tekintheti meg:

 

Nyitókép: Képkocka az álarcos alak videójából

Összesen 184 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. december 22. 09:58
Azért vannak nehéz sorsok, különösen, hogy most az állatvédelmi törvényt megszavazták. Ugye a Homonnay macskájának politikai felhasználása is állatkínzás. Aztán itt van a Karigeri üres fejében az Agyrágóbogár. Kénytelen ingatlanértékesítéssel foglalkozni, mert most már különben éhen halna.
XTRO
2021. december 22. 01:59
Sajnos lassan ,de el lesztek takarítva bolsevik rohadékok !
nempolitizálok
2021. december 21. 19:34
Karácsonyi ajándék a tolvaj ballibsiknek. :DDDDDD Lehet, hogy karácsony lesz a hunyó. A DK-sokat Gyurcsány megvédeti.
masikhozzaszolo
2021. december 21. 18:32
Én nem látok itt olyan bűncselekményt, amit egy a szoknya alatt érzékenyített bíró vádiratként elfogadna. Még tárgyalást se tűzne ki. Mivelhogy be van kötve a szeme, és be van dugva a füle, és az orra is. Még ha Braille írásban kapja, akkor se. És Soroshoz is be van kötve. De persze kell a törődés, ezt Buday is tudja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!