Politikus-paródia: Karácsony Gergely bőrébe bújt Somogyi András

2021. november 13. 19:31

Városháza-ügy, hiperpasszív angoltudás, biciklisávok – a karakterparódiáiról ismert humorista ezúttal Budapest főpolgármesterének mutatott görbe tükröt.

2021. november 13. 19:31
null

Újabb politikus-paródiával jelentkezett az ismert humorista, Somogyi András a Facebook-oldalán. Somogyi a Jakab Pétert parodizáló videóját követően most egy Karácsony Gergelyt kifigurázó tartalmat tett közzé. Szó esett a Városháza eladásáról, egy kis angol tréningről, valamint a fővárosi biciklisávokról is. A videó itt tekinthető meg. 

Fotó: YouTube

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
meszarosbalazska
2021. november 16. 00:13
Gondolom amikor a csútit parodizálta azt nem írta meg a mandiner
rrrrrr
2021. november 14. 10:43
szolid vold de jo Somogyi ugyes kali geli eseteben egy dolgot varok csak kivancsian es alig birom kivarni, megpedig az h hova ejtoernyozi be magat kov munkahelyre egyetemi hidat felegette maga mogott, marad vmi muciologus relytett allas mert sztem senki nem akarja h hire menjen ki is alkalmazza ezt a balfaszt tanacsado sem lehet, onkormanyzati ilyen olyan ceg bizottsagi tagsagbol is kifurjak "de hat gergely h gondoltad" jonnek majd sajat haveroktol az alszent szovegek szoval vajon mi lesz a kov allas? tan vmi brüsszeli ingazos kimenekules?
Kristály
2021. november 14. 07:13
Karácsonyi a milliárdok eltütetésében nagyon jó és a széndioxid plusz termelésben . És ez a faszi nevezi magát zöldnek. Még faszinak se faszi. Parazita.
szodabár
2021. november 13. 23:29
Karigecinek hiányos a fogsora. Nagyon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!