Péterfy-Novák Éva szerint Perintfalvinak mindenben igaza van

2021. november 21. 16:54

Újabb fordulat a látenshomokos-ügyben.

2021. november 21. 16:54
null

Szót kért a Bayer Zsolt és Perintfalvi Rita között zajló üzengetésben Péterfy-Novák Éva is. A teológus és a publicista között azt követően kezdődött az adok-kapok, hogy Perintfalvi a Facebook-oldalán kielemezte Semjén Zsolt egyik versét, és az elemzés során arra jutott, hogy a miniszterelnök-helyettes amellett, hogy istenkomplexusos, a vágyait is kénytelen elfojtani. Perintfalvi Rita Semjén verse kapcsán azon kezdett el lamentálni, hogy Semjén „élen jár abban, hogy törvényileg kényszerítsen embereket arra, hogy megtagadják a saját vágyaikat.” A teológus arra jut, hogy ha a miniszterelnök-helyettes „magának megengedné ezeket, akkor talán nem fáj az sem, hogy mások vannak olyan bátrak, hogy felvállalják a vágyaikat”.

Bayer ezután a Magyar Nemzet hasábjain kelt Semjén Zsolt védelmére egy publicisztikában, amiben felidézi, hogy a miniszterelnök-helyettessel már több évtizede szoros barátság köti össze. Az írása végén a publicista arra a következtetésre jut, hogy „ha egy Perintfalvi nyomorult, szánalmas lelkével nézzük a világot, akkor mindenki látens homokos”, viszont elképzelhető, hogy nem a világgal van a baj, hanem Perintfalvi Ritával. Bayer Zsolt azt a kérdést is felveti, hogy mi van akkor, ha valójában Perintfalvi a „látens homokos”.

Perintfalvi Rita válaszában azzal vádolja Bayer Zsoltot, hogy arról fantáziál, hogy ő hogyan szokott szexelni, és hogy mire gondol közben. A bejegyzés későbbi részében a teológus arról ír, hogy a látens homoszexualitás gyakran fordul elő olyan közegekben, ahol elutasítják, megbélyegzik a homoszexualitást. Perintfalvi szerint „ilyen közeg a jobboldali, konzervatív, (ál)keresztény értékekre épülő, vagy azt inkább politikai fegyverként instrumentalizáló populista politika és az őket kiszolgáló propaganda”, amire Szájer József esetében látja a bizonyosságot.

Ez volt az a pont, amikor Péterfy-Novák Éva úgy érezte, hogy nem maradhat tovább szótlan. Vasárnapi bejegyzésében az írónő úgy fogalmaz, hogy Perintfalvi „szépen, alaposan próbálja elmagyarázni B. Zsoltnak, hogy miért hülyeség, amit állít”. Péterfy-Novák szerint „B.Zs. és sleppje pontosan tudja”, hogy a teológusnak igaza van – de mégsem hajlandók elismerni, mert az nem hozna nekik politikai hasznot.

Fotó: MTI/Mónus Márton

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kriszta67
2021. november 24. 07:48
Ez a nő meg egy látens pedofil. Egészséges ember nem ír olyat amit ez az Apád előtt ne vetkőzz-ben.
lendvaiildiko
2021. november 22. 21:59
A második hülye lúd is rákezdett a gágogásra.
Csomorkany
2021. november 22. 17:54
Nívós a vita
kefas
2021. november 22. 16:49
Szomorú, amikor valaki abban leli örömét, hogy miután nyilvánvalóan provokál másokat, győzelmet senkinek nem hozó kardcsörtékben önérzetesen harcol sosem volt igazáért. Mert úgy kezdődött, hogy megint visszaütöttek. Bolond volt a Mandiner, hogy lehozta a provokációt és bölcsebb maradt volna Bayer, ha nem ül fel mindennek. Az igazság persze ettől igazság marad. Perintfalvinak bejött a szándéka és számítása és pár napra bekerült újfent a céllövöldébe. Írt egy verselemzésnek aligha nevezhető, ámde provokációra kiválóan alkalmas, publintást /G.Gy./, melyet csaliként falt be a hirtelen haragú. S az újabb tülekedésre sietve gyűlt is az istenadta nép, s láthatóan vért hány mindkét oldalon a gyűlölettel etetettek serege. Ahogy a növénynek a napfény, s a gyermeknek az anyatej, úgy kell sokaknak a harci dobok artikulálatlan zaja. Emberi méltóságuktól megfosztva, a vér látványától részegülve rázzák komment ökleiket, s hamis nyugalomba szenderülve várják a következő ütközetet. Győztesek itt nincsenek és nem is lesznek soha. Így lehet botrányt csinálni. Dicséretes tett. Szegény hazánk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!