Nacsa Lőrinc: Puzsér kivételesen rátapintott a lényegre

2021. november 17. 16:14

„Ha stabilabb, erősebb, hatékonyabb Magyarországot akarunk, akkor tessék Orbán Viktorra szavazni” – mondta a kritikus.

2021. november 17. 16:14
null

„A Hetek videójában Puzsér kivételesen rátapintott a lényegre”írta Facebook-oldalán Nacsa Lőrinc. Az országgyűlési képviselő helyeselte Puzsér Róbert szavait, miszerint „ha stabilabb, erősebb, hatékonyabb Magyarországot akarunk, akkor tessék Orbán Viktorra szavazni”.

Fotó: YouTube

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2021. november 17. 23:14
Vajon Schiffer mire gondolhat.. :)
martymcfájl
2021. november 17. 22:46
Annyira ostoba ez a Nacsa, hogy az uncsitesója egyszet már simán parodizálhatná ezt a Korda Gyuri bácsiba oltott SemjénZsolzi utánérzést. A nyelvtan tudománya szerint a közlő, ha éppen mond valamit, akkor nem biztos, hogy azt akarja közölni ami a közlendőjének eredeti értelme. A közleményt a szövegkörnyezetben és a korábban elhangzott eszmefuttatások alapján kell érzelmezni. Ha Orbán főnök azt állítja, hogy az ellenzék szoros szövetségben a brüsszeli demokratákkal és Gyuri bácsival rosszul végzi a dolgát, akkor nem azt akarja mondani, hogy az említett közszeteplők mellészarnak a wc kagylónak.
Láncfűrészes Attasé
2021. november 17. 18:29
Annyira fidernyák Puzsér Róbert, hogy "azért mégiscsak nagyon szeretné bukni látni a kibaszott Orbán VIktort": https://youtu.be/ZUTp2sDQ8A8?t=4908
CirmoS
2021. november 17. 17:33
Mi van? Dehát Puzsér annak drukkolt, hogy MukiZay legyen Orbán kihívója! Ha valaki, ő tényleg ezt akarta. Akkor?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!