A jászjákóhalmi Szent Johanna elolvadt Vona jellemzésétől

2021. november 19. 11:58

Lukácsi Katalin a szívét követve a máglyára is elmegy.

2021. november 19. 11:58
null

Vona Gábor, a jelenleg politikai gondolkodóként praktizáló egykori Jobbik-elnök „Jászjákóhalmi Szent Johannának” nevezte Lukácsi Katalint, amitől az érintett annyira meghatódott, hogy írt is egy bejegyzést a Facebookra.

Lukácsi azt írja, még soha nem kapott olyan szép jellemzést, mint amilyet Vona írt róla: „szent alázattal és örök mosollyal kíséri vezetőjét rögös útján”. Az egykori KDNP-s politikus szerint az egykori jobbikos politikus „eltalálta, hogy a szívemet követve a máglyára is elmegyek, ahogy azt is, hogy jász mivoltomra büszke vagyok”. Lukácsi Katalin azonban arra is nagyon büszke, hogy Márki-Zay Péter mellett állhat ebben a történelmi küzdelemben.

Lukácsi Katalin boldog, mert „végre a helyén érzi magát”, hiszen Márki-Zay oldalán küzdhet azért, „hogy Magyarország ne csak egy földrajzi fogalom, hanem mindannyiunk otthona legyen”.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cséfy
2021. november 21. 11:45
--
sorivo4
2021. november 20. 20:43
Vona Gábor mára a baloldal karmaiba taszítaná az országot. Ami ellen annak idején harcolt. Vagy legalábbis úgy tett. És az a baj, hogy ezek az emberek tényleg azt hiszik, hogy most is azt teszi. Pedig nem.
Burmin
2021. november 20. 12:56
Biztos tetszett a magyar Szent Johannának, hogy cica Gábor megfogta a csecsét !
Mirtilla
2021. november 20. 10:13
L.K. állitólag teológiát végzett. Tudnia kellene, hogy bárkit szentként emlegetni szenttéavatási eljárás ( vagy annak elinditása nélkül), legfeljebb irónia,olcsó,vásári trükk bizonyos evilági haszonszerzés céljából. Aki pedig ilyesminek bedől, az elemi,teológiai fogalmakat sem lát át mélységeiben. A kánon szerint szentté az válhat,aki már földi életében is emberfeletti fokon gyakorolja az erényes életet és személyéhez csodák is füződnek. L.K. ilyen lenne csak jól titkolja ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!