Plakátokon, újságokban és tévécsatornákon kampányol a Szivárványcsaládokért Alapítvány

2021. november 23. 11:38

Több mint 200 óriásplakáton, havi- és internetes lapokban valamint a ViacomCBS tévécsatornáin, társadalmi célú hirdetésekben is látható lesz az LMBTQ-kampány.

2021. november 23. 11:38
null

A Szivárványcsaládokért Alapítvány a múlt héten, a gyermekjogok nemzetközi napjára időzítve indított kampányt, mint fogalmaztak, „fontosnak tartottuk, hogy eljutassuk mindenhova a szeretet hangját és végre olyan plakátokkal találkozzatok, ami a erről szól”. 

Hivatalos Facebook-oldalukon azt írták, az #ugyanaz elnevezésű kampány több mint 200 óriásplakáton lesz látható egészen december közepéig. Emellett négy országos magazin, a JOY, a Glamour, a Forbes, valamint az ELLE decemberi lapszámában is megjelenik egész oldalas hirdetés, illetve számos nagy online hírportál, online magazin oldalán is feltűnik az új kampány bannerek formájában.

Az alapítvány társadalmi célú szpotokat is gyártott, amelyek a Comedy Central, a Paramount Network és az MTV (Music Television) műsorán is láthatók lesznek. A filmek családokat mutatnak három hétköznapi helyzetben: aggódás az orvosnál, szurkolás a gyerek sportmérkőzésén vagy éppen az esti rutin menete. Ezeken a szituációkon keresztül mutatják meg, hogy „a család az család”.

Nyitókép: Szivárványcsaládokért Alapítvány Facebook-oldala

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. november 23. 19:00
meg kell vizsgálni míbúl! de sürgősen!
Most80
2021. november 23. 14:37
Mehet is a büntetés, no meg a betiltás.
Gyéressy Károly
2021. november 23. 14:09
Provokálnak, rendületlenül. Lefesteni, összefirkálni mindet.
Búvár Kund
2021. november 23. 14:09
A Comedyn én is belefutottam jó párszor. Sajnos az amúgy tök szórakoztató és jó humorú sorozataik is tele vannak liberális érzékenyítéssel, képzelem mi mehet a netflixen, ezért nem is fizetek rá elő és mondtam le a hbo-t is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!