Kálomista Gábor: Nincs kizárva, hogy jön az Elkxrtuk folytatása

2021. november 04. 13:46

A folytatás az október 23-i lovasrohamot, illetve az azt követő három évet dolgozná fel.

2021. november 04. 13:46
null

Interjút adott az Origonak Kálomista Gábor, az Elkxrtuk című politikai thriller egyik producere, amiben reagált a filmet ért vádakra és kritikákra. Hann Endre – aki, miután kilépett SZDSZ-ből, létrehozta a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet nevű céget – magára ismert a filmben, és hitelrontásról is beszél.

Ha ő úgy gondolja, hogy bármilyen sérelem érte, akkor ajánlom neki, hogy indítson polgári pert vagy tegye a dolgát”

– fogalmazott Kálomista. 

Arra a kérdésre, miszerint lehet-e a filmnek folytatása, a producer azt felelte: „kizárni semmit sem lehet. Ezek megtörténtek, de a legbrutálisabb október 23-i eseménysor, a lovasroham még nincsen feldolgozva. Ezek jó kiindulópontjai lehetnének az azt követő három évben történt magyarországi eseményeket feldolgozó alkotásnak”.

A teljes interjút ide kattintva olvashatja el.

Nyitókép: Elkxrtuk Facebook-oldal

 

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tibi72
2021. november 09. 21:13
..
olajfa1
2021. november 04. 17:26
Nagyon szuper volt ez a film! Folytatásért kiált! Talán annyi "kritikával2 élnék, hogy -mivel ez a film leginkább az "Eper és vér" c. filmre hasonlít...- ezért egy-két zeneszámot hiányoltam belőle! De amúgy nagyon "drámai volt"!!!... Gratulálok hozzá!!!... A baloldali fasisztoid demokráciát tökéletesen mutatta be!
nemecsekerno_007
2021. november 04. 15:34
Mehet a folytatás. Arról is jöhetne film, hogyan lettek a Holokauszt-túlélőkből ÁVO-sok. Az nagyot szólna.
Láncfűrészes Attasé
2021. november 04. 15:32
Mint ahogy a megvert gyerek felnőttként veri a saját fattyát, a primitív kádárista agitpropon felnőtt mocskovita nyuggerátus most ugyanazt a bűnös, büdös agitpropot követeli magának, ugyanazt a bolsevik stílusú sötét, szektás történelemhamisítást, csak épp most nemzethy trikolorszósszal leokádva, a teatrális szenvedés, fetrengés, hópihéskedés közepette. A buzik, feministák és egyéb csoportok ajvékolása, nyavalygása kanyarban sincs az átlagnernyik kultúrkomisszár és behülyítettjeinek "báncsákaszegínymagyartot" c. jajgató siránkozása mellett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!