Gyurcsány Ferencék fánkot sütöttek az iskolában

2021. november 23. 07:07

Nem tudom, hogy ez így „genderileg” rendben van-e, de attól tartok, hogy a fánkot ez nem érdekelte – írta Facebook-oldalán a DK elnöke.

2021. november 23. 07:07
null

Kisfiával együtt, maszkban és baseball sapkában látható Gyurcsány Ferenc azon az iskolai fánksütésen készült képen, amelyet hivatalos közösségi oldalán osztott meg. A DK elnöke bejegyzésében a következőket írta:

„Fánkot sütöttünk tegnap délután az iskolai tankonyhában. Gyerekek, anyukák és apukák. Némi álcázással:)) 
Nem tudom, hogy ez így »genderileg« rendben van-e, de attól tartok, hogy a fánkot ez nem érdekelte. Meg a gyerekeket. Meg senkit.  A fánk egyébként kitűnő lett.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
baviki
2021. november 27. 00:18
Hadd élvezkedjen kicsit... A politikában úgyis leágazó pályán van már...
Járványfigyelő
2021. november 23. 21:03
Politikai pedofil pornó.
egynick
2021. november 23. 15:49
Nagyon helyes fia van Gyurcsánynak. Úgy tűnik, nem az apjára ütött. Remélem, mire ő felnő, már egy kicsit jobb állapotban lesz az ország és nem vetül a fiúra apja árnyéka. Mert az igazságtalan lenne. Mire a fiú nagykorú lesz, addigra Gyurcsány már nem lesz a közéletben. Nagyon remélem.
sagirdilsiz
2021. november 23. 14:52
Ez egy polgári védelmi gyakorlat volt. Hogyan melegedjünk, miközben kisül az ebéd?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!