Galla Miklós ismét levelet írt a Karinthy-gyűrű ügyében

2021. november 04. 12:38

„A legközelebbi Karinthy-gyűrű az ENYÉM” – írta Galla.

2021. november 04. 12:38
null

Orbán Viktor és Áder János után Galla Miklós csütörtökön ezúttal Dobos Menyhértnek, a Duna Médiaszolgáltató vezérigazgatójának írt nyílt levelet. Ebben Galla Miklós azt írja: „A legközelebbi Karinthy-gyűrű az ENYÉM. Negyven év szorgalmas, tisztességes munkájával érdemeltem ki”.

Amíg én nem kaptam meg, nem kaphatja meg más. Ha valaki más felhúzza az ujjára, az én Karinthy-gyűrűmet bitorolja”

– írja. Állítása szerint a „gyűrű visszavonására semmilyen okot” nem adott, majd azzal zárta a levél sorait: „azt kell hinnem, hogy a gyűrűt a vélt politikai hovatartozásom és a vélt származásom miatt vonták vissza”.

Nyitókép: Galla Miklós, Facebook 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felvidéki MAGYAR
2021. november 06. 07:06
Mindig is utáltam ezt a nyávogó hangú ripacsot. Immáron nemcsak ripacs, hanem zakkant is...
bela barva
2021. november 04. 20:46
Jaj Miki , nyald Márky
Korrupt Kornél
2021. november 04. 20:05
Galla ne legyél beképzelt, szart se ért a humorod soha! Remélem a rádión, tv ben nem kapsz már lehetőséget! Átkapcsolunk arra az időre, mint eddig is.
Osztap Bender
2021. november 04. 19:37
Mi az, hogy "vélt származásod"? Megtagadod a zsidóságodat? Mit szól ehhez a rabbi és a hitközség? A közönség már véleményt nyilvánított ebben az ügyben. Az jár neked gyűrű helyett, mint a lötyögős seggű bírónak a közmondásban!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!