Deák Dániel szerint Pottyondy Edina nem mer vele vitázni

2021. november 17. 09:34

A Fúzió Hallgatói Közösség nyilvános vitát szeretett volna szervezni az influenszer és a politikai elemző között, de Pottyondy nemet mondott a felkérésre.

2021. november 17. 09:34
null

Pottyondy Edina az utóbbi időszakban több videóban is támadt engem, amelyek során hamis információkat is terjesztett rólam” – kezdi Facebook-bejegyzését Deák Dániel. A politikai elemző azt írja, a Fúzió Hallgatói Közösség ezen felbátorodva egy nyilvános vitát szeretett volna szervezni köztük, hogy ne csak videókban üzengetve menjen a szócsata. Az ex-momentumos influenszer azonban elutasította a felkérést. 
„Megértem Edinát! A kamera előtt egyszerű bátornak lenni és hazudozni, de szemtől szembe már bátorság is kéne hozzá. Nos, ez nincsen meg benne, ő csak egy otthonról videókat készítő gyáva figura!” – írja Deák, majd közli, hogy még az oldalát is letiltotta Pottyondy, nehogy találkozzon a valósággal.

„Én mindig is vállaltam a vitát bárkivel, mindenkivel szemben megvédem az állaspontomat!” – zárja a posztját az elemző.

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fff5
2021. november 17. 22:10
félelmetesen ronda ez a nő
rrrrrr
2021. november 17. 20:34
puzser es a familiaja az egzakt pelda ra h a real es human ertelmiseg mikent valik szet egymastol pezsertol szamitjuk ezt az idoszakot, es a mindenrol pofazas rovid leirasakent jellemezhetjuk lefigadom h ez a ket ember melyen eliteli es rohog is rajta h a magyarok negativoskodnak eg ugye a dogoljon meg a szoszed tehene is mit is csinalnak ok? ezert, kurvara kar volt megszuletniuk, de komoly, en is eltudom mondani barkirol v barmirol a velemenyem mondjatok miert kell ez?
Budai Katalin
2021. november 17. 13:57
Nagyon kedvelem Deák Dánielt. Okos, intelligens, felkészült, remekül érvel, jó a "beszélókéje" és nem utolsósorban hatalmas a munkabírása. :-) Mindenre időben reagál, ami nagyszerű. Ez nagyon hiányzott a patrióta oldalon. Pecsételéssel kellene szaporítani.
dakotasámán
2021. november 17. 13:45
"Pottyondy Edina az utóbbi időszakban több videóban is támadt engem,..." baszki dani, nemzethy keresztény "elemző" létedre talán magyarul tanulj meg, vagy olvasd át, amit leírsz. talán támadott, a támadt helyett. baszki, ha így "elemzel", ahogy írsz, nagy mellé lövéseid lesznek és ennek következtében pedig problémáid. állítólag a főgenya nem szereti a hibákat. segglakóként még új segggazda után kell nézned. csak szólok, bár nem vagyok kereszthény érzületű, de mégis sajnálom a csetlő-botló hülyéket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!