Szocialistát kért fel Márki-Zay szakszervezeti kapcsolattartónak

2021. november 21. 18:27

„Végtelenül tisztességes, jó embernek tartja” Komjáthi Imrét Márki-Zay Péter.

2021. november 21. 18:27
null

Szombaton részt vett Márki-Zay Péter, az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje az MSZP választmányi ülésén, és a párt elnökhelyettesét, Komjáthi Imrét kérte fel arra, hogy tartsa a kapcsolatot árnyékkormánya és a szakszervezetek között – írja a Hírklikk.

Márki-Zay azzal indokolta a választását, hogy „végtelenül tisztességes, jó embernek tartja” Komjáthi Imrét, vagyis pont olyannak, amilyen embereket az árnyékkormányába keres. A hódmezővásárhelyi polgármester hozzátette: tudja, hogy az MSZP-n belül Komjáthi felel a szakszervezeti ügyekért.

Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt azt is elárulta a portálnak, hogy mostanában sok egyház, klub, civilszervezet és szakszervezet is megkereste őt, hogy egyeztessenek. Komjáthi Imre feladata az lesz, hogy Márki-Zay helyett tartsa a kapcsolatot ezekkel a szervezetekkel.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Volo
2021. november 22. 22:06
A szocialistáknak, nagy gyakorlatuk van a munkásság elárulásában, a szakszervezet elerőtlenítésében, s a saját aljas céljaik megvalósítására. Most még aljasabbak, mert mások céljai alá hajtják a szakszervezeteket!
amca
2021. november 22. 21:04
Hol van Bangóné Baromez. Komjáthy a nagyszerű asszony Szaharházy rokon Szanyi alkohol Jakab galiciai? Pálinkás 1 %-os
Sanyi333
2021. november 22. 10:33
Egy szakszervezetnek mi köze a politikához? A munkásmozgalom nem egyenlő az ország irányításával. Annyi szakszervezet van sok ingyenélővel hogy az már vicc. Hülye aki fizeti a tagdíjat.
Kanóc
2021. november 22. 08:48
Tökéletes választás. :))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!