Töltényhüvelyekkel van kirakva Kovács Zoltán adventi koszorúja

2021. november 29. 08:04

A vadász-életérzés köszön vissza a politikus fotójáról.

2021. november 29. 08:04
null

„Ismét eljött a várakozás ideje” – írja legfrissebb Instagram-sztorijában Kovács Zoltán kormányszóvivő, fotóján pedig azt mutatta meg, hogy már meggyújtotta az első gyertyát adventi koszorúján, ami

sörétes puskához való töltényhüvelyekkel van kirakva.

Az ötlet egyébként nem a politikusé, írja a 444: ezen az oldalon „egyedi adventi koszorút” kínálnak „vadászoknak és a sportlövészet szerelmeseinek”, méghozzá „különböző színekben, különböző méretben”. Kovács a méregzöldet választotta, arany gyertyákkal és rénszarvasos szalaggal.

Kép forrása: Instagram

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
laborka
2021. november 30. 21:03
Szégyen és gyalázat. A keresztény-demokrácia zászlaja alatt rosszabbak,mint a sátán.
mszjozsef
2021. november 29. 21:10
Kedves Viktor! Légyszíves szólj már az embereidnek, hogy mi választást szeretnénk nyerni 2022-ben! Ilyen hülyeséget, mint amit kommunikációs államtitkárunk posztolt Adventi koszorú gyanánt, még Németh Szilárd sem csinált, pedig ő honvédelmi államtitkár! Ha már szegény Zoltánunknak arról halvány fogalma sincs, mi az az Advent, legalább megkérdezhetett volna egy katolikus hívőt! A KERESZTÉNY karácsonyi készülődést még a norvég homokos mikulás sem tudta így meggyalázni!!!
mszjozsef
2021. november 29. 21:10
Túrin
2021. november 29. 19:54
Mikropéniszű beteg állat. Jézus, meg Advent, mi? Annyi köze van hozzá, mint jégszobrásznak a vasöntödéhez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!