Bejelentette a Momentum, hogy Fekete-Győr lesz a listavezetője, pedig nem is lesz önálló listája a pártnak jövőre

2021. október 24. 21:18

A Momentum is betagozódott a nagy baloldali közös listába, így értelmezhetetlen, vajon milyen listát vezetne a háromszázalékos, kétharmaddal megbuktatott Fekete-Győr.

2021. október 24. 21:18
null

Amint arról korábban beszámoltunk, Orosz Anna a Partizán vendége volt, ahol a következőket mondta: Fekete-Győr András lesz a Momentum listavezetője a választáson. Úgy tűnik, hogy a párt újdonsült ügyvivő elnöke nincs tisztában azzal, hogy a Momentum részese az ellenzéki összefogásnak, amelynek alappillére az ellenzéki közös lista.

2020 decemberének végén született meg a döntés

az ellenzék közös listán indul a 2022-es országgyűlési választáson,

ezzel is kifejezve a nemzet egységét, amely egység egyszerre fogja elhozni a kormány- és a korszakváltást Magyarország számára” – volt olvasható a Demokratikus Koalíció, a Jobbik, az LMP, az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd közös közleményében.

További érdekesség, hogy Fekete-Győr András annak ellenére kerül a Momentum jelöltjeinek élére, hogy csupán 3 százalékot kapott a baloldali előválasztáson. Ez azt jelenti, hogy

még a momentumos szavazók sem szavaztak a korábbi pártelnökre.

Fotó: Faceook

 

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gáspár
2021. október 25. 19:11
Ezeknél még a dupla farkú kutyák is hitelesebbek.
olajfa1
2021. október 25. 17:25
Nem tudom, most viccesek, vagy hülyék?...
savrena
2021. október 25. 13:37
Ki az a cica Fegyőr mögött jobbra hátul? Egész formás.
Korrupt Kornél
2021. október 25. 12:02
Orosz Annának a nevét kissé meg kellene változtatnia! Mivel Orosz Anna színművésznőével össze lehet keverni! Mivel a művésznő előbb került be a köztudatba, így ezt nem neki kell megtennie. Hanem a momentumos Orosz Annának! Már ideje lenne!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!