Orbán Viktor: Megvédjük Európát!

2021. október 13. 19:28

Európa biztonsága a szerb-magyar határon kezdődik – áll Orbán Viktor videójában, melyet az Egyiptom és a V4-ek közti találkozó kapcsán osztott meg Facebookon.

2021. október 13. 19:28
null

Európa biztonsága nem az európai nagyvárosok külvárosaiban, hanem a szerb-magyar határnál, tágabb értelemben Egyiptom százazföldi és tengeri határainál kezdődik. Ezért támogatja Magyarország azokat az erőfeszítéseket, melyek Egypitom határőrizeti feladatainak segítését szolgálják. Egyiptom a bizonyíték arra, hogy ahol van szándék és akarat ott a migráció megállítható. 

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2021. október 14. 10:42
kitől, tőletek?
jánosbácsi
2021. október 14. 08:40
Európát csak a szerb-magyar határ érintésével lehet megközelíteni. Nyihaha
celoke
2021. október 14. 06:16
"ahol van szándék és akarat ott a migráció megállítható." Nagyon igaz, és erre példa a magyar határzár és határvédelem is. Azért is vicsorít felénk a sorosista brüsszeli liberális maffia, mert Európa szeme előtt döntjük meg sorban egymás után a megingathatatlan tabuként hajtogatott dogmáikat. 1. A migráció megállítható. (Persze, hogy nem állítható meg annak, aki nem is akarja megállítani, hanem importálni akarja a szavazóréteget.) 2. A népességfogyást meg lehet állítani,visszájára lehet fordítható, az nemcsak bevándorlók befogadásával kezelhető. Élő példa a dolgozó magyar középréteg születési arányszámait nővelő sikeres magyar családtámogatás. 3. A pénzügyi-gazdasági válságokat nem megszorításokkal kell kezelni. Hanem a magyar gazdasági modell szerint. Amely azt is tanúsítja,hogy az IMF uzsorahitelei nélkül is van élet. Sőt van fejlődés is.
Drazsé
2021. október 13. 22:22
Ez hülye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!