Létrejött a Molnár Áron – Németh Szilárd-csúcstalálkozó

2021. október 24. 15:48

Az államtitkár szerint hasznosabb lenne, ha a forgatási szünetekben inkább Petőfi Gvadányi-versét böngészné, s nem a gyurcsányi pártpropagandából töltekezne.

2021. október 24. 15:48
null

Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára a Hadik Andrásról szóló film forgatásán találkozott Molnár Áronnal. Ahogy azt Facebook-oldalán írta: „a forgatáson a Gvadányi Józsefet játszó Molnár Áron is elém pattant, hogy bebizonyítsa – Hadik jobbkezének szerepe és szelleme ellenében – 

milyen jól bebiflázta a rólam szóló baloldali szövegkönyvet is.

 Az államtitkár egy tanáccsal is ellátta a színészt: „szerintem egy ilyen fiatal és tehetséges színésznek minden szempontból hasznosabb lenne, ha a forgatási szünetekben inkább Petőfi Gvadányi-versét vagy a falusi nótárius budai utazásáról szóló könyvecskét böngészné, s nem a gyurcsányi pártpropagandából töltekezne”.

Fotó: Facebook

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bandee1
2021. október 26. 20:24
Molnár áron meg ki a kurvaanyja?
Hoked_ly
2021. október 26. 07:01
Nem is értem, hogy miért kell nekünk polgári oldalon lévőknek, mindenféle idióta balliberális élősködőt támogatni!
ujujuj
2021. október 25. 13:39
Szerintem ezt a posztot 1 órába telt megalkotnia Németh Szilárdnak. Amikor odáig ért, hogy "egy ilyen (...) tehetséges színésznek", akkor mindig elröhögte magát. Végén a feleségét kellett megkérnie, hogy írja meg a posztot.
Jason Bourne
2021. október 25. 12:44
Miben tehetséges ez a Noár?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!